Haberler

Karne Hediyesi Kuzu Oldu

Okulda sınıfını takdirname ile geçen Yasemin Yılmaz'ın karne hediyesi kuzu oldu.

Okulda sınıfını takdirname ile geçen Yasemin Yılmaz'ın karne hediyesi kuzu oldu.

Giresun'un Bulancak ilçesinde Ortaokul 6. sınıfta okuyan Yasemin Yılmaz, sınıfını takdirname ile geçince babası karne hediyesi olarak kuzu aldı.

Babasının karne hediyesi kuzuya 'Boncuk' ismini veren Yasemin, geceleri kuzuyla yattığını, biberonla beslediğini belirtirken, zaman zamanda kuzuya kitap okuduğunu söyledi.

Karne hediyesi Boncuk'a kavuşalı henüz iki gün olmasına rağmen bir birine çok iyi alıştıklarını kaydeden Yasemin "Babamın karne hediyesine çok sevindim.Bana kuzu yerine bisiklet veya başka bir hediye alsa bu kadar sevinemezdim. Boncuk'a çok alıştım o da bana alıştı. İlk gece kuzuyla birlikte yattık. Daha sonra kendisine bir yer yaptık.Boncuk'un bütün sorumluluğu bende. Gün içerisinde onunla bahçede oynuyoruz. O otluyor ben izliyorum. Bazen Boncuk'a kitap okurken yanıma geliyor beni dinliyor" dedi.

Kızının Boncuk'la çok iyi arkadaş olduğunu belirten baba Adil Yılmaz ise "Kızım Yasemin bana çok uzun zaman önce kuzu almamı istemişti. Aradan uzun bir zaman geçti ve unuttu. Karnesini alıp gelince bende sürpriz olsun diye kuzu aldım ve gerçekten de sürpriz oldu.Kızımın mutluluğu beni de mutlu etti" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yasemin Yılmaz Bulancak Giresun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title