Haberler

İtfaiye Haftası Kutlanıyor

Bşkn Karaosmanoğlu, İtfaiye Haftası Kapsamında İtfaiye Daire Başkanı Kara İle Yöneticilerini Ağırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İtfaiyecilik Haftası nedeniyle kendisini ziyaret eden İtfaiyecilik Daire Başkanı Doğan Kara ile beraberindekileri misafir etti. Büyükşehir İtfaiyesi'nin Türkiye'ye model olmasını istediklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Kocaeli İtfaiyesi'nin Türkiye'de örnek ve bir numara olmasını istiyoruz. Bu amaçla gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz'' dedi.

UZMAN PERSONELE SAHİP

Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara, Önleme ve Eğitim Şube Müdürü Hatice Öncü, Müdahale Şube Müdürü Muhammet Yılmaz ve AFKOM Şube Müdürü Adil Kocagöz, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. İtfaiyecilik Haftası ve Kocaeli'nde itfaiyecilik teşkilatının kuruluşunun 87. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen ziyarette konuşan Doğan, ''Eğitim, teşkilatlanma ve gönüllü itfaiyeciler anlamında Türkiye genelinde çok iyi bir durumdayız. Sanayi yangınlarında deneyimli bir personele sahibiz. Tüm ilçelerimizdeki teşkilatlarımızda kendilerine yetecek kadar donanım ve uzman personel mevcut'' ifadesini kullandı.

ARAÇ FİLOSU GÜÇLENECEK

Doğan ile beraberindekiler, yaz aylarında Karadeniz sahillerinde görev yapan timin de büyük başarı elde ettiğini, çok sayıda kişiyi boğulmaktan kurtardığını aktardı. Doğan, yaklaşan kış ayları öncesinde vatandaşlara yönelik olarak soba zehirlenmelerini önlemek amacıyla bilgilendirme çalışması yaptıklarını da sözlerine ekledi. İtfaiye Daire Başkanı Doğan, alınacak yeni ekipmanlarla araç filosunun güçlendirileceği bilgisini de aktardı.

BAŞKAN BAŞARILAR DİLEDİ

Yangınlara müdahale kadar, yangının çıkmaması için tedbir alınmasının da önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, ''İtfaiye teşkilatımızın Türkiye'de bir numara olması, örnek gösterilmesini istiyoruz. Yangınların çıkmasını önlemek amacıyla yoğun bir çalışma yapmalıyız. İlçelerde bununla ilgili olarak evleri ve sanayi kuruluşlarını bilgilendirecek ekipler kuralım. Disiplinli, fedakar ve çalışkan bir itfaiye ekibine sahibiz. Ben görevinizde size ve itfaiye erlerimize başarılar diliyorum'' şeklinde konuştu.

ETKİNLİKLER 29 EYLÜL'DE

Öte yandan İtfaiye Haftası ile Kocaeli'nde itfaiye teşkilatının kuruluşunun 87. yılı nedeniyle düzenlenecek etkinlik programı da belli oldu. Buna göre etkinlikler 29 Eylül Çarşamba günü düzenlenecek. Yürüyüş Yolu'nda bando takımı eşliğindeki kortej yürüyüşüyle başlayacak program dahilinde saat 11.00'de İzmit Belediyesi Belsa Plaza önünde bir dizi etkinlik düzenlenecek. Program kapsamında Tulumbacı Grubu gösterisi, Genç Gönüllü İtfaiyeciler gösterisi ve temsili tatbikat yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Valilikte 'akraba kayırma' skandalı! Müdürlerden biri kızını diğeri ise kuzenini işe aldırdı

Valilikte 'akraba kayırma' skandalı! Müdürlerden biri kızını diğeri ise kuzenini işe aldırdı

Filistin'i tanıma kararı alan ülkelere İsrail'den ilk tepki! Büyükelçileri geri çağırdı

Filistin'i tanıma kararı alan ülkelere İsrail'den ilk tepki! Büyükelçileri geri çağırdı

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title