Haberler

İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneğinden Başkan Vural'a Ziyaret

İstanbul Avrupa Yakası Ardahan’lılar Derneği AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural’ı ziyaret etti.

İstanbul Avrupa Yakası Ardahan'lılar Derneği AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural'ı ziyaret etti.

İstanbul Avrupa Yakası Ardahan'lılar Derneği başkanı Akın Bozkaya, önceki Başkan Yavuz Uzunkaya beraberindeki ekiple birlikte AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural'ı ziyaret ederek İstanbu'da yapılacak Ardahan tanıtım günleri ve Çıldır ile alakalı fikir alışverişinde bulundular.

Ardahan'da yapmış oldukları ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Dernek Başkanı Akın Bozkaya "Dernekler, Sivil Toplum Kuruluşlarının ilk basamağıdır. Birlikteliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı, kültürel varlıkları ortaya çıkararak yaşatmayı ve geliştirmeyi amaçlar. Üyeler ve hemşehriler arası iletişim kurulmasını, akrabalık bağlarının yanında, hemşehrilik bağlarının güçlenmesini sağlar.Bizde İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği olarak güzel şeyler yapmak, ve hayırlı işlere vesile olmak niyetindeyiz. Bizler birbirimizden kopamayız, birbirimizi unutamayız. Ardahanlılar olarak İstanbul ile Ardahan arasında bir köprü olacağız. Yaklaşık bir haftadır dernek olarak Ardahan'da birçok ziyaret gerçekleştirip, açılışlara katıldık. Bundan sonrada sürekli ilimizle ve hemşehrilerimizle bir arada olmak için gayret göstereceğiz. Bizlere son derece sıcak ve dostane bir yaklaşım gösteren AK Parti Çıldır ilçe başkanı Ahmet Rıfat Beye teşekkür ediyorum" dedi.

Önceki İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar Dernek Başkanı Yavuz Uzunkaya Çıldır'a gerçekleştirdikleri ziyarette hem misafir hem ev sahibi olarak bulunduğunu belirterek "Bir Çıldırlı olarak dernek olarak Ardahan'da gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde çok güzel tepkiler ve büyük bir ilgi gördük. Bizim insanlarımız arasında çok büyük bağlar var. Ardahan belkide ülkemizde etnik kimlik ayrımcılığının yapılmadığı tek il. Burada olsun, İstanbul'da olsun tüm hemşehrilerimiz bir bedenin uzuvları gibi yaşıyorlar. Bu çok önemli bir artı ilimiz için" dedi.

AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural ise İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar derneğinin şahsına yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek "İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar derneği yapmış oldukları faaliyetlerle son derece başarılı bir derneğimiz. İstanbul ile Ardahan arasında bir köprü kurup iki ilde yaşayan Ardahanlılar arasında sürekli iletişim sağlıyorlar. Benimde bir gönül bağım olan İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar derneğinin yapmış oldukları faaliyetler ve icraatlar ilimiz ve insanımız için çok değerli. Şahsım, ilçem ve ilimiz adına başta başkan Akın Bozkaya, Önceki başkan Yavuz Uzunkaya ve tüm İstanbul Avrupa Yakası Ardahanlılar derneği yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rıfat Vural İstanbul Ardahan Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title