Haberler

Fox TV'den ayrılan İsmail Küçükkaya, Halk TV'ye geçti

Güncelleme:

Yıllardır Fox TV'de sabah programları sunan İsmail Küçükkaya'nın yeni adresi Halk TV oldu. Haftanın 5 günü sabah programı ve cuma günleri de akşam programı yapacak olan Küçükkaya, "12 Eylül'de başlıyorum" dedi.

Eylül 2013'den beri hafta içi her sabah saat FOX TV'de "İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat" programını sunan İsmail Küçükkaya, Halk TV'ye geçti.

HALK TV'NİN SAHİBİNDEN ÜST ÜSTE PAYLAŞIMLAR

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, konu hakkında sosyal medya üzerinden üst üste 2 paylaşım yaptı. Mahiroğlu, ilk paylaşımında "Bu yola çıkarken Türkiye'nin vicdanı olacağıma, adaletten, demokrasiden ödün vermeyeceğime söz verdim. Bu duruştaki arkadaşlarımızla bugüne geldik. Halk TV şimdi daha da güçleniyor. Halkın kanalı Halk TV'de koca yürekli bir adam daha artık bize yarenlik edecek. Ailemize hoş geldin..." ifadelerini kullandı.

İsmail Küçükkaya, Halk TV'ye geçti

İSMAİL KÜÇÜKKAYA'NIN ADINI VERDİ

Kısa süre sonra bir paylaşım daha yapan Mahiroğlu, bu kez İsmail Küçükkaya'nın adını vererek, "Sevgili Halk TVizleyicileri, az önceisim vermedenHalk TV'de yeni başlayacak bir arkadaşiçintweet attım.Birazgizemolsunistedim ama gizem galiba bana göre değil . Hoşgeldin İsmail Küçükkaya." dedi.

İsmail Küçükkaya, Halk TV'ye geçti

"12 EYLÜL'DE BAŞLIYORUM"

Öte yandan Odatv'ye konuşan İsmail Küçükkaya, haftanın 5 günü sabah programı yapacağını aktardı. Her hafta Cuma günü de "prime time" olarak adlandırılan en çok izlenen saatlerde akşam programı gerçekleştireceğini dile getiren Küçükkaya, "12 Eylül'de başlıyorum" dedi.

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

İsmail Küçükkaya Haberler

500

Yorumlar (19)

ismail bey :

Amerikan menşeili bir tv kanalından, ulusalcı gibi görünen Atatürkçü maskesi takan, chp tarafından finanse edilen bir tv kanalına gitmek ne kadar değişik bir olay. Tüm dahili ve harici bedhahlar birleşip, iktidarı yıkmaya çalışıyor..

42
36
yanıtYanıtla
bekir yapici:

halk tv gecmiste chp kanaliydi uzun zaman önce satildi simdilik muhalif görüntüsü veren bir kanal malesef ülkemizde özlenen dürüst tarafsiz haber olayi bitti yanli muhalif hic fark etmiyor artik halka ön yargili yalan yanlis algi veren söylemler araya sokusturulan magazin you tube´den görüntüler haber olarak sunuluyor.

yanıt1
yanıt3
ismail bey :

Halk tv satılmış... Alevi kökenli bir ingiliz ajanı almış. Amerikalı bir medya ile ingiliz medyası benim ülkemi karıştırmak için aralarında sunucu paslıyorlar...

yanıt0
yanıt0
Arslaner:

A haber'e gidecek hali yok...

39
8
yanıtYanıtla
sadece kadir:

BU PARA İÇİN A HABERE DE GİDER CİNE 5 E DE GİDER.

yanıt8
yanıt4
Nurullah Ak:

iki kanalda batıcı emperyalist ne farkeder ki

27
14
yanıtYanıtla
Shef :

Fox tv' de pişiyorlar sonra da halk tv'ye. Gerçi halk tv'yi izleyen var mıdır ? Yani izleyen kesim belli, o da izlerlerse....

16
22
yanıtYanıtla
Ansin Talip:

Çok üzüldük! haber kitleleri de çok farklı sanki Amerikan kanalından Türkiye'deki Amerikalıların kanalına tayin

15
21
yanıtYanıtla
özen66:

spikerlik de jubıle yapmıs demktır

20
6
yanıtYanıtla
Davut Uysal :

Cehapenin muhabiri zaten. Farklı bişey beklenemezdi

10
15
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title