Haberler

İskenderun'u ziyaret eden İnce: Depremin üzerinden 6 ay geçmesine rağmen hala enkaz gördük, çok üzüldüm

Güncelleme:

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ağır yıkım yaşattığı Hatay'ın İskenderun ilçesini ziyaret etti. Bölgede kısa bir basın açıklaması yapan İnce, "Depremin üzerinden 6 ay geçmesine rağmen hala enkaz gördük. Buna çok üzüldüm" dedi.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, İskenderun'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu ilçede basın açıklaması da yapan İnce, depremin üzerinden 6 ay geçmesine rağmen hala çevrede enkazlar gördüklerini kaydedip "Buna çok üzüldüm" ifadesini kullandı.

"BİZ 1999 YALOVA'DA BUNU YAŞAMIŞTIK"

Muharrem İnce, İskenderun ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "1999 Marmara depreminde tecrübeli olduğum için, orada bizzat yaşadığımız için depremin üzerinden 5 – 6 ay geçtiğinde Devlet de unutur, yardımseverler de unutur. Herkes unutur. Biz 1999 Yalova'da bunu yaşamıştık. Bugün de arkadaşlarımızla birlikte İskenderun, Antakya, Kahramanmaraş ve Pazarcık'ta her tarafı gezeceğiz. Bu bölgeyi gündemde tutmak istiyoruz, insanlar unutulmasın istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İskenderun'u ziyaret eden İnce: Depremin üzerinden 6 ay geçmesine rağmen hala enkaz gördük, çok üzüldüm

"ENKAZIN KALDIRILDIĞINI TAHMİN EDİYORDUM AMA..."

Depremin üzerinden 6 ay geçmesine rağmen hala enkaz gördüklerini söyleyen İnce, sözlerini şöyle sürdürdü; "Buna çok üzüldüm. Yani bunların kaldırıldığını tahmin ediyordum. Bir de geçmişte miting yaptığımız yeri su basmış. Deniz şehrin içine girmiş, dükkanların yarısı kapalı.

"BURADAKİ İNSANLAR SICAKLA BOĞUŞACAKLAR"

İskenderun gibi il olmayı çoktan hak eden bir kentin daha canlı olmasını bekliyordum. Buradaki insanlar şimdi bir de sıcakla boğuşacaklar. Konteynırlarda, çadırlarda buradaki yurttaşlarımızın sorunlarını gündemde tutmak için, dile getirmek için, çare üretmek için arkadaşlarımla birlikte deprem bölgesini tekrar geziyoruz."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Memleket Partisi Kahramanmaraş Muharrem İnce İskenderun Hatay Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

Ercan Sevinc:

Gidip yapılan tokileri niye göstermediniz ?? 3 günde 11 şehir hallolurmu ufak tefek aksaklıklar olabilir şovu bırakın Yalova depreminin 3 katı büyüklüğünde deprem oldu

194
190
yanıtYanıtla
muhasebe muhasebe:

Senin söylediğin ile adamın yaptığı açıklamanın ne alakası var. Adam burası unutulması diyor, sadece devlet tarafından değil halk tarafından da Yazık kafana....

yanıt35
yanıt7
OsmanlıMuhafızı1453:

Çok boş adamsın yüzyılın depremi devlet olağanüstü çalıştı bari Kızılay'ı Diyanet vakfını Mehmetçiği tebrik et ama nerde hep boş eleştiri iş olsun

155
142
yanıtYanıtla
Vatansever:

Zannedersin ki ülke genelinde 15 20 ev yıkılmış devlet de bu evleri aradan geçen 6 aya rağmen kaldıramamış gibi konuşuyorsun kardeşim 11 vilayette Deprem oldu deprem boru değil 11 ilden bahsediyoruz Elbette ki eksikler olabilir Bırakın artık bardağın boş tarafından bakmayı dürüst olun dürüst

69
45
yanıtYanıtla
Murat Vatansever:

Merak ettiğim bir durum var. Ne kadar güzel açıklama yapıyorsunuz, 11 il bu yüzden yetişilemeyebilir, eksik olabilir diyorsunuz. Siz o depremi yaşasaydınız, ve yakınlarınızı görevlileri yetişememesinden kaynaklı kaybetmiş olsaydınız? gözünüzün önünde can verseydiler yine o bardagın sizce dolu olan tarafını mı seçerdiniz

yanıt29
yanıt9
Ali ihsan:

iki vatanseveride dene tarafını seç

yanıt3
yanıt0
T T:

Bu sürede herşeyin tamamen yapılmasından bahsediyor olsaydınız haklı olurdunuz ama enkaz hala duruyorsa orada sorun vardır. İlk yapılması gereken şey enkazın kaldırılmasıdır. Siz bu kadar sürede daha onu yapamadıysanız hangisini yapacaksınız ?

yanıt1
yanıt0
Sencer:

Bide 2 yılda teslim edeceklerini söyleyerek kandırıldılar milleti

34
60
yanıtYanıtla
burhan taş:

sayın ince siz artık siyaseti bırakın lütfen çünkü görevinizi tamamladınız iktidara tekrar seçim kazandırmak için içeriden truva atı olmak ile tarihe geçtiniz muhalefet kaybetti ise sizin yüzünüzden kaybetti tarih sizi hep böyle hatırlayacak.

5
15
yanıtYanıtla
UZUNMUSTAFA:

ne depremmis 6 ayda temizlenemedi

yanıt2
yanıt3
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title