Haberler

IŞİD'in İnfazcı Militanı 'John'un Kimliği Belli Oldu

Güncelleme:

BBC, IŞİD'in infaz videolarında görülen "John" lakaplı militanın isminin Muhammed Emwazi olduğunu açıkladı.

İngiliz yayın kurumu BBC, IŞİD'in infaz videolarında görülen "John" lakaplı militanın isminin Muhammed Emwazi olduğunun öğrenildiğini bildirdi.

"BİR SÜREDİR BİLİNİYOR"

İngiltere'nin başkenti Londra'nın batısından olduğu belirtilen Emwazi'nin kimliğinin, İngiliz güvenlik servislerince bir süredir bilindiği ancak "operasyonel nedenlerle" şimdiye kadar açıklanmadığı kaydedildi.

5 KİŞİYİ İNFAZ EDERKEN GÖRÜLDÜ

BBC, Emwazi'nin ilk kez geçen yıl ağustos ayında Amerikalı gazeteci James Foley'nin infaz edildiği videoda görüldüğünü, İngiliz aksanıyla dikkati çektiğini anımsattı. Emwazi'nin daha sonra bir diğer Amerikalı gazeteci Steven Sotloff, İngiliz yardım görevlisi David Haines, İngiliz taksi şoförü Alan Henning ve Amerikalı yardım görevlisi Abdul-Rahman Kassig'in infaz videolarında da görüldüğü belirtildi.

3 YIL ÖNCE SURİYE'YE GEÇTİ

İngiliz yayın kurumu, Emwazi'nin 2006 yılında Somali'ye gittiğinin ve Eş-Şebab grubuyla ilişkisi olduğunun iddia edildiğini de bildirdi. Muhammed Emwazi'nin Suriye'ye üç yıl önce gittiği tahmin ediliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Muhammed Emwazi Suriye Londra Politika Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

500

Yorumlar (50)

hasanmobilWeb@haberler.com:

Allah belasini versin bu katil celladin insallah sonu kafasini kestigi insanlardan daha korkunc olur

49
1
yanıtYanıtla
İLAHİYATÇImobilWeb@haberler.com:

Bu işit militanlarının islamiyettele hiçbir alakası yok hatta bunlardan ne kadar kişi ortadan kaldırılsa o kadar islamiyete fayda sağlamış oluruz.İSLAMIN DÜNYADAKİ EN BÜYÜK DÜŞMANI ŞU AN İŞİT TÖRÖRÜDÜR.

32
5
yanıtYanıtla
mahmut:

bunu yapanın müslüman olduğuna inanmıyorum. İslamiyette böyle vahşet yok.

29
7
yanıtYanıtla
ömer:

ışide katılan. ve destek veren. arapları ortadogudaki tüm . Müslümanları anlarım ancak bizim türklere ne demeli. . 750 yılında talas savaşında. araplar. türkler. ve kürtlere karşı. büyük ordularla savaş başlattılar bu savaşta türkler. ve kürtler. den. binlerce insanı katlettikten sonra. islamiyeti kılıç zoru ile kabul ettirdiler. tabi bizim tarihimizde böyle yazmıyor neyimiş türkler islamiyeti kendi. isteklerile kabul etmişler. siz , durduk yere toplum olarak din degiştiren millet duydunuzmu. asıl doğrular arap ve çin tarihlerindedir araştırın bulursunuz. şimdi bakıyorumda arap kültürünü dinini araptan daha çok savunanlara . şaşıyorum cellatına aşık olmak gibi bir şey olsa gerek. .

23
12
yanıtYanıtla
enginMobil-ANDROID:

Yalan kardeşlerim yalan bir Müslüman böyle vahşi olmaz sakın kanmayın bunların hepsi ingiliz gavurları bbc denilen aşalık kanalda o şerefsizlerin

20
11
yanıtYanıtla
tevhid:

adı güzel kendi güzel hz. muhammed (s. a. v) efendimizde yapmış, bu mücahitte yapmış. ne fark var, Allah (c. c. ) yolunda cihat edenlere küfredenler kendilerine müslüman demesin.

5
24
yanıtYanıtla
tersmobilWeb@haberler.com:

Ben muslumanim diyen butun cemaat ve sahislarin bunlarin vahseti karsisindaki suskunluklari ortakliga isarettir.aksi halde zulm karsisinda susan dilsiz seytandir

22
2
yanıtYanıtla
ferdi:

turk lerin yapamadini siz ya piyorsunuz kurt lere helal olsun

11
13
yanıtYanıtla
Bahattin:

İnşallah senin de kafanı öyle keserler pislik

18
3
yanıtYanıtla
zarpadan zurpadan:

Keşke pkk, lıların, kafasını kessede, CANIM TÜRKİYEM, bir rahata huzura erse, sonra cinayet işleyenlerin, tecavüzcilerin, vatan hainlerinin, islam dinine hakaret edenlerin, islam düşmanlarının kafalarını, bir bir kesse ne güzel olurdu. AMA, AMİN, AMİN.

4
13
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title