Haberler

İnternetçilere Katılım Belgesi Verildi

Güncelleme:

İnternet Toplu Kullanım Sağlayıcıları, Bilişim Suçları ile ilgili düzenlenen kursa katılım belgelerini Mustafa Ünaldı'nın elinden aldı.

Kartepe'deki İnternet Cafe İşletenleri kapsayan; Kartepe Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği Bilişim Suçları ile ilgili kursa 25 kursiyer katıldı. Kursiyerler; katılım belgelerini Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, İlçe Yazı İşleri Müdürü Eşref Akbulut, İl Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli Eğitmen Komiser Mahmut Yıldırım ve polis memuru Alim Yücel'in elinden aldı.

Bilişim suçları ile ilgili, İnternet Toplu Kullanım Sağlayıcılarını bilinçlendirmeye yönelik bir kurs olduğunu belirten Kaymakam Ünaldı; hangi durumlarda suç işlenildiği ve hangi konumlarda sorumluluğun sağlayıcılara ait olduğu, filtreleme, cafelerin yapısı gibi birçok konuda bilgilendirilme yapıldığını vurguladı.

Ünaldı,"toplu kullanım yerleri fiziksel olarak uygun ve temiz olmalı. Kanunlarda belirtildiği şekilde kullanım gerçekleşmeli. Kanunlar ve toplumun değer yargıları, o toplumu ayakta tutan ve yozlaşmasını engelleyen normlardır. Bu nedenle toplu kullanım alanları, bu konularda daha hassas olmalı" dedi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mahmut Yıldırım Mustafa Ünaldı Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title