Haberler

İlk Konserini Eğitime Destek İçin Veriyor!

Her kurum bir çocuğun bir yıllık eğitim masrafını karşılayabilir!

Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası, içlerinde Ajda Pekkan, Müslüm Gürses, Mustafa Ceceli ve Ziynet Sali'nin de olduğu ünlü isimlerle bir araya gelerek 20 Nisan Çarşamba günü Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda burslu çocuklar yararına konser verecek. Tüm geliri Türk Eğitim Derneği'nin 10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye Kampanyası'na aktarılacak konsere gelerek hem kendinize bir müzik ziyafeti çekin hem de eğitime destek verin.

Geçtiğimiz aylarda çıkardıkları Kalbim albümüyle kısa sürede büyük beğeni toplayan Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası, 2011 yılının ilk konserini Ajda Pekkan, Müslüm Gürses, Ziynet Sali, Mustafa Ceceli, Elvan Günaydın, Eren Sandal, Ali Erenus, Ayşen ve Aytekin Kurt'la bir araya gelerek verecek. Konserin tüm geliri, Türk Eğitim Derneği'nin, iyi eğitim görmüş nesiller yetiştirme hedefini sürdürmek ve başarılı ama maddi imkânları yetersiz öğrencilere üniversite eğitimlerinin sonuna kadar burs sağlamak amacıyla başlattığı '10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye' Kampanyası'na aktarılacak.

Her kurum bir çocuğun bir yıllık eğitim masrafını karşılayabilir!

Başarılı ama maddi imkanı olmayan çocuklarımıza destek olabilmek için 50 TL / 100 TL / 175 TL / 225 TL'lik biletlerden alabilir ya da 4.500 TL ile 20 adet bilet alarak bir çocuğun bir yıllık eğitimini karşılayarak eğitim meşalesi olabilirsiniz! Biletinizi 0212 272 33 60 numaralı telefonu arayarak Türk Eğitim Derneği İstanbul Temsilciği'nden ya da www.biletix.com adresinden alabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title