Haberler

Hüseyin Koç Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Vatan Partisi Malatya büyükşehir belediye başkan adayı Hüseyin Koç oldu.

31 Mart seçimlerinde Vatan Partisi Malatya büyükşehir belediye başkan adayı Hüseyin Koç oldu. Vatan Partisi adayı Hüseyin Koç, Malatya büyükşehir belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? Malatya büyükşehir belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan Vatan Partisi Malatya büyükşehir belediye başkan adayı Hüseyin Koç ile ilgili seçim sonuçları ve Malatya büyükşehir belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. Vatan Partisi Malatya büyükşehir belediye başkan adayı Hüseyin Koç oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte Malatya büyükşehir belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. Malatya aday yarışı ve Malatya seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

Malatya Seçim Bilgileri

  • Malatya büyükşehir belediyesi için toplam sandık sayısının 2.089 olduğu belirlendi.
  • Malatya büyükşehir belediyesi için açılan sandık sayısının ise 2.089 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • Malatya büyükşehir belediyesi için katılım oranının ise % 82,67 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • Malatya büyükşehir toplam seçmen sayısının ise 562.216 olduğu belirlendi.
  • Malatya büyükşehir belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 464.774 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

Vatan Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Koç Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Vatan Partisi Malatya büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilen Hüseyin Koç, Malatya yarışında % 0,14 oranında aldığı oy ile 10'nci oldu. Hüseyin Koç toplamda 617 adet oy sayısına ulaştı.

Hüseyin Koç Kimdir?

Hüseyin Koç seçim sonuçları

03.04.1965 Varto'da doğdu.İnşaat sektörü ile uğraşıyor. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Vatan Partisi Malatya büyükşehir belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hüseyin Koç Malatya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title