Haberler

Hız Tutkusu Faciayla Sona Erdi: 2 Ölü 2 Yaralı

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki ağaça, ardından elektrik direğine çarparak durabilen ve 2 parçaya ayrılan otomobildeki 4 genç yola fırladı.

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki ağaça, ardından elektrik direğine çarparak durabilen ve 2 parçaya ayrılan otomobildeki 4 genç yola fırladı. Dakikalarca kanlar içerisinde yol ortasında bekleyen gençlerden 2'si ölürken 2'si ağır yaralandı.

Kaza, Akyazı İlçesi Mudurnu Caddesi'nde saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Kuzuluk Beldesi'nden Akyazı yönüne giden 25 yaşındaki İbrahim Tekin yönetimindeki 41 UL 471 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Ağacı yerinden söken otomobil daha sonra yol kenarındaki elektrik direğine çarptıktan sonra 2 ayrı parçaya ayrıldı.

Kazada, otomobili kullanan sürücü 25 yaşındaki İbrahim Tekin öldü, 19 yaşındaki Taha Kürşat Bayram, 25 yaşındaki Yusuf İlerin ve 24 yaşındaki Adam Boğaz kanlar içerinde yola fırladı. Yaralılar, kaza yerine sevk edilen 112 sağlık görevlilerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Akyazı Devlet, buradan da Adapazarı'na Toyotasa İlk Yardım Hastanesi ve Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan Taha Kürşat Bayram, tüm müdahalere rağmen kurtarılamadı. Adem Boğaz ile Yusuf İleri'nin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi. - Sakarya / Akyazı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Tekin Mudurnu Sakarya Akyazı Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title