Haberler

Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Yemeğe katılan yetkililer Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin konuşması Hamas'ın Filistin Başbakanı Rami el-Hamdallah'ın konuşması Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Mısır İstihbarat Servisinin başkent Kahire'de Fetih Hareketiyle ikili görüşmelere...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Yemeğe katılan yetkililer

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin konuşması

Hamas'ın Filistin Başbakanı Rami el-Hamdallah'ın konuşması Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Mısır İstihbarat Servisinin başkent Kahire'de Fetih Hareketiyle ikili görüşmelere başlanması yönündeki davetini kabul ettiklerini açıkladı.

Hamas'ın Filistin Başbakanı Rami el-Hamdallah, kabine üyeleri ve Mısırlı güvenlik heyeti için düzenlediği yemekte konuşan Heniyye, "Mısır İstihbarat Servisi Başkanı Halid Fevzi'ye hükümetin çalışmalarıyla ilgili askıda kalan konular hakkında Fetih Hareketiyle ikili diyaloğa başlamak için salı günü Kahire'yi ziyaret etme davetini kabul ettiğimizi bildirdik." dedi.

Filistin Başbakanı Hamdallah da "Gazze'de görevlerini devralan uzlaşı hükümetine ve bölgede kalkınmanın sağlanmasına alan açan gerçek bir uzlaşı istiyoruz." dedi.

Hamas'ın Filistin davasında stratejik bir ortak olduğunun altını çizen Hamdallah, Gazze'deki uzlaşının sağlamlaştırılması için çalışma çağrısı yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Heniyye Filistin Hamas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title