Haberler

Gülen Kalpler'den Kaymakam Ünaldı'ya Ziyaret

Güncelleme:

Gülen Kalpler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı'yı ziyaret etti.

Gülen Kalpler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdiresi Özlem Sadık, Müdüre Hande Sert, minik kalplerden oluşan mini heyet ve velileri Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı'yı ziyaret etti. Ziyarette, gülen kalpler Ünaldı'ya çiçek takdim etti.

Yapılan eğitimle ilgili bilgi veren Sert; merkezde, bireysel eğitim, seansları grup eğitimi, fizik tedavi ve rehabilitasyon, resim, müzik, drama ve iş eğitimi verdiklerini belirtti.

Özel gereksinimi olan bireylerin, özel olarak yetiştirilmiş personeller eşliğinde bağımsız yaşama olasılığını en üst seviyeye çıkarmayı amaç edindiklerini belirten Sadık," vermiş olduğumuz eğitim belli bir sistematiğe bağlı olarak hazırlanmıştır ve özel bir ortamda bu eğitimimizi sürdürüyoruz. Sayın Kaymakamımıza hem vermiş olduğu destek için, hem de açılışımıza katıldığı için çok teşekkür ederiz."dedi.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Kaymakam Ünaldı," bu tür sağlık ve iyileştirme merkezleri toplumumuzun birer ihtiyacıdır. Biz tür faaliyetlere her zaman, yetkilerimiz çerçevesinde, destek olmaya büyük gayret gösteriyoruz. Bu merkezimizde de yavrularımız güzel eğitim alıyorlar. Yapılan iş, sabır isteyen ve emek verilen bir iş. Başarılarınızın devamını diliyorum. Çiçekler için de gülen kalplerimize teşekkür ediyorum. "dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Ünaldı Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title