Haberler

Gül'den Soma İçin Seferberlik Talimatı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Gül, Manisa'nın Soma ilçesinde, özel şirketin işlettiği madende çıkan yangınla ilgili Manisa Valisi Abdurrahman Savaş ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Manisa'nın Soma ilçesinde, özel şirketin işlettiği madende çıkan yangınla ilgili Manisa Valisi Abdurrahman Savaş ile görüştü.

GÜL, MANİSA VALİSİ'NDEN BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanlığından alınan bilgiye göre, Gül, Manisa Valisi Savaş'ı arayarak konuyla ilgili bilgi aldı.

GÜL: DEVLETİN TÜM İMKANLARINI SEFERBER EDİN 

Savaş'a, mahsur kalanların kurtarılması için devletin tüm imkanlarının seferber edilmesi talimatını veren Cumhurbaşkanı Gül, gelişmeleri yakından takip ettiğini söyledi.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Abdurrahman Savaş Abdullah Gül Soma Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

Mesut MAYTAPÇIundefined:

Vanda Deprem olduğunda böyle seferberlik ilan etmiyordun ama

1
50
yanıtYanıtla
xxya@hotmail.com:

Size yapılan iyiliği size yapılan yardımları baska hiçbir ile yardım olarak yapılmadı kocaeli depremide dahil ama siz ne yaptınız HAŞA Bizi Allah yıkamadı T.C mi yıkacak dediniz Allah islah etsin sizi

yanıt0
yanıt0
Ssinansinan.asd@hotmail.com:

MAYTAP GEÇME ULAN BÖYLE ACILI BİR GÜNDE DENSİZLİK ETMEYİN!

yanıt0
yanıt0
KÜRT VATANDASundefined:

29 Nisanda 2014 su C ha Pe varya Soma daki maden isletmeleri denetimi hakkinda meclise önerge veriyor muhalefet destekliyor fakat Akp reddediyor. 17 ölü var su an itibariyla. Ülkemizde insan hayati cok ucuz. 23 yildir Almanyada yim oldukcada fazla maden ocaklari var ve ne patlama ne ölüm hic duymadim simdiye kadar. Erken yasta emeklilik ve yüksek maaslari var. Burda calisan insanlar ihya ediliyor. (Benim bir akrabam 25 yil calisip emekli oldu 1.900.- Euro emekli lik aliyor. vasifsiz isci)Yani gevur deyip begenmedigimiz insanlar eline maalesef dogruluktan, dürüstlükten yana su dökemezken insanlarin dini duygularini istismar etmekten baska bir faaliyet yok.

39
4
yanıtYanıtla
Mesut MAYTAPÇIundefined:

Vay vay vay göreve gelir gelmez Cumhurbaşkanlığı teftiş kurulunu fesheden Büyük devlet adamı.Hele bi görevlendirme yapabilmişsin.Teftiş kurulunu neden feshettiğin 17 aralıkta anlaşılmıştır.

24
14
yanıtYanıtla
BİR VATANDAŞundefined:

İNSALAR ÖLDÜKTEN SONRA SEFERBERLİK NEİŞE YARAR ONLARI GERİGETİREBİLİRMİ . KONTROL MEKANİZMALARI ÇALIŞMIYOR SON KONTROLLARDA SORUN YOKTU DENİYOR DEMEKKİ KONTROL KAĞIT ÜZERİNDE YAPILMIŞ .ÖYLE BİR CEZA VERİLMELİKİ İLGİLİLER ALEME İBRET OLSUN

28
2
yanıtYanıtla
t.c vatandaşıundefined:

rabbim vefat eden vatandaşlarımıza sabır versin , bu saatten sonra daha fazla cenaze çıkmaması için dua edelim

28
0
yanıtYanıtla
karaaliundefined:

iscinin emekcinin insanin tek deger gormedigi ulke turkiyedir herkes cebini dusunuyor o cebini dusunen patronlarin allah belesini versin elimizden hic birsey gelmiyor malesef allah ailelerine sabir versin

23
2
yanıtYanıtla
yaşar dalundefined:

ALLAHIM SOMADA MAHSUR KALAN İŞÇİLERİMİZE YARDIM ET HAYATINI KAYBEDENLERİDE CENNET BAHÇENE EYLE RABBİM YAKINLARININ VE MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN BUNUNLA İLGİLİ ÇOK ŞEY YAZACAĞIM AMA ŞİMDİ DEĞİL ?

20
2
yanıtYanıtla
bir dadaşagaserlioksuz@hotmail.com:

demek ki maden ocaklarında çalışanların iki riski var!birincisi patlama ve yangın ikincisi dumandan zehirlenme riski.ocaklarda çalışan galerilere giren işçilerin yanlarında duman riskine karşı gaz maskeleri yanlarında bulundurulmalı.elbiseleri sıradan değil yangına karşı dayanıklı,yanmayan kumaştan yapılmalıdır!galerilerin girişlerinde işçilerin kaza anında ulaşabilecekleri yakın yerlere oksijen tüpleri veya temiz hava boruları döşense böle kaza sırasında ölüm riski neredeyse sıfıra düşer diye düşünmekteyim.bu elim kazada eşini babasını kaybeden aile bireylerine sabrı celiller dilerken milletimizin başı sağ olsun.acımız büyüktür.yüreklerimize kor düştü.bu kazadan ders alınarak daha detaylı daha riski olmayan tedbirler alınacağını ümit ediyorum.devletimize milletimize geçmiş olsun diyorum bir daha böylesi kazaların olmaması dileğiyle!!

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title