Haberler

"Gençler ve Renkler" Bulvar AVM'de Buluşuyor

Güncelleme:

Bulvar AVM'de gerçekleştirilecek çeşitli atölyeler, eğlenceler, seminerler, paneller, konserler, proje fuarları ve daha birçok etkinlikte bir araya gelecekler.

"GENÇLER VE RENKLER" SAMSUN GENÇ HAFTA KAPSAMINDA BULVAR AVM'DE BULUŞUYOR

Bulvar Samsun AVM bu hafta Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun AB Bilgi Merkezi ortaklığı; Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve Samsun İğne Deliği Gençlik Merkezi işbirliği ile "Samsun Genç Hafta" projesine ev sahipliği yapıyor.

Kendi haftalarını kutlayan gençler Bulvar AVM'de gerçekleştirilecek çeşitli atölyeler, eğlenceler, seminerler, paneller, konserler, proje fuarları ve daha birçok etkinlikte bir araya gelecekler. Samsun genç hafta projesinin organizasyonunu, farklı yaş gruplarından 50 genç tarafından yapılacak.

24-25-26 Mayıs tarihlerinde, gençler tarafından hazırlanan programda Avrupa, Gençlik ve Gönüllülük panelleri, Gençlik STK Fuarı, pozitif yaşam yönetimi semineri, gençlik fuarı, atölye çalışmaları, kültür ve sanat gösterileri, sergiler düzenlenecek.

24 Mayıs Cuma günü Ogün Sanlısoy, 25 Mayıs Cumartesi günü Kolpa ve Jilet, 26 Mayıs Pazar günü de Samsunlu müzisyen Oğuz Akün, Türk müziği ve dünya müziklerini harmanlayan Komşu Grubu ile Çelik, Bulvar AVM'de verecekleri konserlerde en sevilen şarkılarını gençlerle birlikte söyleyecekler.

Proje, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun Valiliği ve yerel belediyeler tarafından da destekleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Avrupa Birliği Türkiye Samsun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title