Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Şanlıurfaspor Maçının Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Metin Diyadin 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını belirtirken, Şanlıurfaspor'un teknik sorumlusu İhsan Karabulut ise üzgün olduklarını söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Metin Diyadin 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını belirtirken, Şanlıurfaspor'un teknik sorumlusu İhsan Karabulut ise üzgün olduklarını söyledi.

TFF 1'inci Lig'in 12'nci haftasında sahasında Şanlıurfaspor'u 2-0 mağlup eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Metin Diyadin, aynı disiplin ve inançla takımı üst sıralara yükseltmeye çalışacaklarını kaydederek, şöyle dedi

"Biliyorsunuz bu ligin her maçının zorlu olduğunun bilincindeyiz. Yukarılarda tutunma adına da önemliydi bu maç. Oyuna da disiplinli ve iyi başladık. Gol atmak önemliydi. Sayıyı arttırabilirsek iyi olurdu, ancak yorgunluklar da başladı. Bu disiplin ve inançla oyunlar oynarsak takım olamaya hep beraber gayretliyiz."

Şanlıurfaspor'da teknik sorumlu İhsan karabulut üzgün olduklarını ifade ederek, "Temposu yüksek bir maç oldu. Bizim acilen puan ve puanlara ihtiyacımız olan bir maçtı ancak çok kolay ve basit iki gol yiyince altından kalkmak zor oldu. Üzgünüz. Bundan sonraki maçlara bakmak durumundayız. Devreye kadar inşallah birkaç puan daha alıp puantajdaki sıramızı yükseltmeye çalışacağız" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Metin Diyadin'in konuşması

İhsan Karabulut'un konuşması

Genel ve detay görüntüler

HABER MÜCAHİT YOLCU-KAMERA EYYÜP BURUN-GAZİANTEP-DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor İhsan Karabulut Metin Diyadin Şanlıurfaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Öldürülen öğretmen hangi okulda? Öldürülen öğretmen nerede, hangi şehirde? AİLE DESTEK ÖDEMESİ E-DEVLET SORGULA MAYIS 2024! Aile destek ödemesi Mayıs ayı ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi tarihleri! Cem Yılmaz sahneyi neden terk etti? Cem Yılmaz gösterisinde neden sinirlendi, ne oldu? GELİNİM MUTFAKTA 10 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Zeynep hakkında konuşan kişi kim? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? Hailey Bieber hamile mi? Justin ve Hailey Bieber'ın bebekleri mi olacak? CUMA NAMAZI NASIL KILINIR, KAÇ REKAT? Cuma namazı farz mı, sünnet mi? Cuma namazı kılınışı! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 10 Mayıs Cuma Survivor yeni bölüm! 10 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? 10 Mayıs Cuma günü ders işlenecek mi, grev var mı? Bugün (Cuma) ders var mı, okullar tatil mi? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 10 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? BDDK başkanı kimdir? Hafize Gaye Erkan'ın BDDK Başkanı olacak mı? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 10 MAYIS CUMA 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Resmi Gazete bugün (10 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! CUMA HUTBESİ 10 MAYIS | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title