Haberler

Yengesi "Cem Keşke Kendini Öldürseydi" Demiş

Güncelleme:

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'un yazdığı kitapta Garipoğlu'nun yengesi Ayfer Garipoğlu'nun "Bu psikopat keşke kendini öldürseydi..." ifadesi yer alıyor.

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu, Silivri Cezaevi'nde kendini asarak intihar etti. Bu haber gündeme bomba gibi düşerken, Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'un şubat ayında yazdığı kitapta yer alan "Bu psikopat keşke kendini öldürseydi..." ifadesi akıllara geldi.

BABA, YAŞADIKLARINI VE DÜŞÜNCELERİNİ KALEME ALMIŞTI

Hürriyet'in haberine göre, Münevver'in babası Süreyya Karabulut, geçtiğimiz şubat ayında, vahşetin ardından yaşadıklarını ve düşüncelerini "Körebe: Kızım Münevver" isimli bir kitapta kaleme almıştı.

GARİPOĞLU'NUN YENGESİ: BU PİSKOPAT KEŞKE KENDİNİ ÖLDÜRSEYDİ

Karabulut, kitabında Cem Garipoğlu'nun yengesi Ayfer Garipoğlu'yla yaptığı görüşmeleri de kitabına ekledi. Garipoğlu, "Cem keşke kendini öldürseydi" demişti.

İşte kitapta geçen o ifadeler:

"(...) Bir görüşmemizde A. Garipoğlu bana 'Sana 5 bin lira para göndereceğim, Münevver'in adına mevlit okut' dedi. Ben de nasıl olduysa 'peki' demiş bulundum. Bazen sonradan içinizi rahatsız eden ama o an gaflete düşüp 'olur' dediğiniz anlar olur ya, tam böyleydi durum. Birkaç gün sonra şoförüyle zarf içinde 5 bin lira para gönderdi. Parayı Münevver adına Diyanet Vakfı'na bağışladım. (...) Ayfer Garipoğlu, tazminat davasının sonuçlanmasına yakın beni aramaya başladı. Garipoğlu ailesinin darmadağın olduğunu, çok zor şartlar altında yaşadığını söyledi. Cem'le ilgili de 'Bu psikopat keşke kendini öldürseydi...' dedi. Kocasının suçsuz olduğunu söylüyordu. Ama Hayyam'ın suçlu olduğu tescillenmişti zaten."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Münevver Karabulut Süreyya Karabulut Silivri Cezaevi Cem Garipoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sertap Erener Eurovision'a neden gitti? Sertap Erener Eurovision'da ne söyledi? Semiha Yankı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Semiha Yankı kaç yaşında, nereli? Semiha Yankı biyografisi! Sevan Nişanyan kimdir? Sevan Nişanyan kaç yaşında, nereli? Sevan Nişanyan hayatı ve biyografisi! 2024 DGS BAŞVURU TARİHİ VE ÜCRETİ! DGS başvuruları ne zaman, bugün mü? #9997 Hareket Proje halka arz ne zaman? Hareket Proje kaç lot verir? Bim ne zaman açılıyor? Bim marketleri saat kaçta açılıyor, kapanıyor? 2024 Bim çalışma saatleri! İNCİ TANELERİ OYUNCULARI KİM? İnci Taneleri Nehir kimdir, gerçek adı ne? #127916 20 Mayıs okullar tatil mi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın ertesi günü okullar tatil mi olacak? BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 10 Mayıs okul açık mı? MEB'den açıklama geldi! Osman Tarık Özçelik kimdir? Halk Tv konuğu Osman Tarık Özçelik kaç yaşında, nereli? Osman Tarık Özçelik biyografisi! Okul müdürünü öldüren öğrenci tutuklandı mı? Okul müdürünü öldüren öğrenci tutuklandı mı kim, yakalandı mı? Öldürülen öğretmen hangi okulda? Öldürülen öğretmen nerede, hangi şehirde? AİLE DESTEK ÖDEMESİ E-DEVLET SORGULA MAYIS 2024! Aile destek ödemesi Mayıs ayı ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi tarihleri! Cem Yılmaz sahneyi neden terk etti? Cem Yılmaz gösterisinde neden sinirlendi, ne oldu? GELİNİM MUTFAKTA 10 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Zeynep hakkında konuşan kişi kim?
500

Yorumlar (12)

SABIR TAŞI:

İşte Allah''ın yasakladığı şeyleri işleyenlerin ibretlik sonu!. . Bir anlık nefse uymanın bedeli. . . umarız ibret alanlar olur!. .

43
6
yanıtYanıtla
yorumsuz yorumcu:

gündem degiştirmek için uyrudulmuş sunii haber, ülke yanıyor ülke

34
2
yanıtYanıtla
ali:

arkadaşlar bu bir oyun . yurt dışına kaçırıldı.

28
2
yanıtYanıtla
pamuk karaden:

cem kendini astı. . . hımm. . kaçırılmış olma ihtimali de insanın aklına geliyor

27
0
yanıtYanıtla
merve özmen:

Güzel hareket aferin Cem''e. ??

19
1
yanıtYanıtla
yusufçuk:

inşallah doğrudur ilahi adalet bu dünyasını yakmıştı zaten öbür tarafıda yaktı

14
2
yanıtYanıtla
hatice:

Nedense hiç inandırıcı gelmedi bu haber bana. Bu işte bi bit yeniği var bence.

10
3
yanıtYanıtla
Öğretmen:

Yıllardır Münevver-Cem hikayeleri yazdınız, şu günde bari bu kadar uzatmayın bu işi. Bir cani intihar etmiş, sıradan bir 3. sayfa olayını sabahtan beri işleyip duruyorsunuz. Bakın şehitlerimiz var, onları günlük ve sıradan haberlere kurban etmeyin ey medya mensupları. Tekrar yazıyorum, şehitlerimiz var, onları manşetten indirmeyin ki Türk medyası olarak neyi önemsediğiniz ortaya çıksın.

9
0
yanıtYanıtla
aliiAdınız Yazın:

bülmüş belaını

7
1
yanıtYanıtla
Önder-Trabzon:

Ölünün arkasindan kotu konusulmaz dinimizce , yaptigi kabul edilemez bir sey olmasina ragmen yinede Allah onu af eylesin onunda gencligine yazik

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title