Haberler

Galatasaray Lıv Hospital-Fenerbahçe Ülker Maçının Ardından ...

Galatasaray LIV Hospital-Fenerbahçe Ülker maçının ardından ... Ergin Ataman Oyuncularımla gurur duyuyorum Turu geçer miyiz bilmiyorum onlar da bir strese girecekler Obradovic Sezonun en kötü maçlarından biriydi Hücum açısından çok kötü kararlar verdik.

Galatasaray LIV Hospital- Fenerbahçe Ülker maçının ardından ...

Ergin Ataman Oyuncularımla gurur duyuyorum

Turu geçer miyiz bilmiyorum onlar da bir strese girecekler

Obradovic Sezonun en kötü maçlarından biriydi

Hücum açısından çok kötü kararlar verdik. Kolay sayılara izin verdik

Galatasaray LIV Hospital- Fenerbahçe Ülker maçının ardından coach'lar ve oyuncuların açıklamaları şöyle oldu

ERGİN ATAMAN

Oyuncularımla gurur duyuyorum. İlk andan maçın sonuna kadar her şarta rağmen pes etmediler. Galatasaray forması giymenin anlamlı olduğunu gösterdiler. Turu geçer miyiz bilemiyorum. Üç yıldır Fenerbahçe Ülker bizi burada yenemiyor. Yine kazanamadılar. Bunu istemiştik. Baskılı bir savunma yaptık. Dış adamları durdurduk, içeriyi kontrol ettik, hücumda zayıf ikili savunmalarını deldik. Micov ciddi bir sakatlık yaşadı. Pocius'un da ayağı burkuldu. Ender hiç antrenman yapmadan fedakarca oynuyor. Yani buna basketbol mucizesi mi dersiniz Sporda bir kere olan şeye mucize denebilir fakat ikinci kez oluyorsa buna sadece alın teri denir. Fenerbahçe Avrupa'nın en iyi takımlarından birisi. Çok kariyerli bir koça sahipler. Turu geçmek için mücadele edeceğiz.

ENDER ARSLAN

İlk maça oranla müthiş bir mücadele gösterdik. Maçtan önce de son maça taşımayı çok istiyorduk. Destek olan taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Zor şartlar altında, şanssızlıklar yaşayarak taraftarımızla beraber kazandık. Çok önemli bir takıma karşı önemli bir galibiyet aldık. Seriyi son maça taşımaya başardık. Kim oynayabilecek bilemiyorum ama son maçta da elimizden geleni yapacağız. Bütün sezon yaptığımız gibi her şeyimizi vereceğiz.

ZELJKO OBRADOVİC

Galatasaray Liv Hospital'ı tebrik etmek istiyorum. Biraz heyecanlıydık. Hücum açısından çok kötü kararlar verdik. Kolay sayılara izin verdik. Bizim atış yüzdelerimiz çok kötüydü. Herhalde sezonun en kötü maçlarından bir tanesiydi. Bundan dolayı da maçı kaybettik. Üçüncü maç kendi sahamızda olacak. Bütün sezon bunun için savaştık. Bence özel ya da farklı bir maç olmayacak. Galatasaray Liv Hospital'a saygım sonsuz. Çok mücadele ederek kazandılar.

BOGDAN BOGDANOVİC

Çok şanssız anlarımız oldu. Çok fazla şut kaçırdık. Ev sahibi avantajını kullanarak turu geçmek istiyoruz. Kötü kararlarımız oldu. İlk maça nasıl hazırlandıysak o maça da öyle hazırlanacağız.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Liv Hospital Fenerbahçe Ülker Ivan Obradovic Ergin Ataman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title