Haberler

Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Liv Hospital Maçının Ardından

Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Liv Hospital maçının ardından Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic Sonuç değil, seride 1-0 önde olmamız önemli Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ataman Onları kutluyorum, çünkü hak eden takım kazandı Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray Liv Hospital'ı 93-67 mağlup ettikleri Türkiye Basketbol Ligi Play-Off çeyrek final ilk maçı sonrası önemli bir avantaj elde ettiklerini söyledi.

Fenerbahçe Ülker - Galatasaray Liv Hospital maçının ardından

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic Sonuç değil, seride 1-0 önde olmamız önemli

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ataman Onları kutluyorum, çünkü hak eden takım kazandı

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray Liv Hospital'ı 93-67 mağlup ettikleri Türkiye Basketbol Ligi Play-Off çeyrek final ilk maçı sonrası önemli bir avantaj elde ettiklerini söyledi.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, çeyrek final serisine galibiyetle başladıklarını ifade ederek, Bizim için çok iyi bir avantaj oldu. Sezonu lider kapatarak saha avantajını elimize geçirmiştik ve ilk maçımızı da en büyük rakibimiz olan Galatasaray Liv Hospital'a karşı oynadık. Sonuç değil, seride 1-0 önde olmamız önemli. Bir üst tura çıkabilmek için bir galibiyete daha ihtiyacımız var. Euroleague Dörtlü Final organizasyonu sonrası Madrid'den dönüşte oyuncularımla konuştum ve yeniden lige adapte olmaları gerektiğini söyledim. Bugün baştan sona agresif şekilde oynadılar. Play-off boyunca da anahtar, bu şekilde oyun olacak diye konuştu.

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman ise Fenerbahçe Ülker'i aldığı galibiyetten dolayı tebrik ederek, Seride 1-0 öne geçtiler. Onları kutluyorum, çünkü hak eden takım kazandı. İki takımı tartıya koyduğunuzda, organizasyonuyla, sponsoruyla, salonuyla, hocasıyla, zaten aradaki fark ortaya çıkıyor. İyi ve tempolu oynuyorlar. Biz ise 12-13 gündür zaten ciddi maç yapamıyoruz. Kadro sıkıntımız var. THY Avrupa Ligi bittikten sonra tempomuzda düşüş oldu. Bu maçla oyuncularım en azından basketbol seviyesini ve sertlik düzeyini hatırladı. Oynanan oyun bu. Şimdi kendi sahamızda aynı sertlikte ve tempoda oynamaya ve kazanmaya çalışacağız. Tabi ki serinin büyük favorisi onlar ifadesini kullandı.

Ergin Ataman, maçın henüz ilk periyodunda oyunun şeklinin ortaya çıktığını vurgulayarak, Onlar maça alışmış oldukları şekilde, THY Avrupa Ligi'nin en üst seviyesindeki maçlarda olduğu gibi tempolu başladılar. Biz ise karşılık veremeyerek oyundan düştük dedi.

Galatasaray Liv Hospital'ın bu sezon yaşadığı sorunlarla ilgili bir soruya da Ataman, şu yanıtı verdi

Maalesef bu sene ciddi sponsor kaybı oldu. Ülker büyük bir sponsor. Bu şartlarda rekabet edebilmek, hele ki bu sezon yaşadığımız sıkıntılarla imkansız. Ancak Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulübü. İnşallah 8-9 gün içinde futbol takımı 4. yıldızı takacak ve Türkiye'nin en büyüğü olduğunu gösterecek. İnşallah basketbolda da bu seviyelere yeniden geliriz. Önemli bir sponsor desteği olduğunda zirveye çıkabileceğimizi gösterdik. Güçlü takımlar kurabilmek için sponsor desteği önemli. Fenerbahçe Ülker bu desteği iyi kullandı. Avrupa'nın en iyi hocalarından biri başlarında. Euroleague'de Dörtlü Final oynadılar. Umarım biz de bir senelik aradan sonra yine o seviyelerde oluruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Liv Hospital Fenerbahçe Ülker Zeljko Obradovic Ergin Ataman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title