Haberler

Evlenme Teklifini Reddeden Kadının Öldürülmesi

İzmir'de evlilik teklifini reddettiği gerekçesiyle bir çocuk annesi Pınar Ünlüer'i pompalı tüfekle öldüren ve bir kadının da yaralanmasına neden olan sanığın yargılanmasına devam edildi

İzmir'de evlilik teklifini reddettiği gerekçesiyle bir çocuk annesi Pınar Ünlüer'i (29) pompalı tüfekle öldüren ve bir kadının da yaralanmasına neden olan sanığın yargılanmasına devam edildi.

İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, "tasarlayarak adam öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, "kasten yaralama ve mala zarar verme" suçlarından da 9 yıl hapis cezası istenen tutuklu sanık Okan Ö, vekili Ramazan Ayyıldız, ölen Pınar Ünlüer'in babası Zeki Ünlüer, avukatı Çağla Deniz Felamur, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyesi Senem Deniz Kural ve vekili Perihan Çağrışım Kayadelen hazır bulundu.

Mahkeme Başkanı Ömer Faruk Ceylan'ın, müşteki avukatlarına sanığın daha önce Buca Cezaevinden yazılı olarak gönderdiği savunmaya karşı bir diyeceklerinin olup olmadığını sorması üzerine, avukat Kayadelen, "Savunmayı kesinlikle kabul etmiyoruz. Bu kendisinin ceza indiriminden istifade etmesi için hazırladığı bir savunmadır, dolayısıyla nazara alınmamasını talep ediyoruz" dedi.

Sanık avukatı Ayyıldız, tanıklar Mustafa Toker ve Serkan Arat'ın olaydan birkaç dakika önce maktulün sanığa karşı söylediği sözlere ilişkin bilgileri olduğunu iddia etti. Diğer tanıklar Serkan Şen, Erdi Paşam, Ali İğdeli ve Ahmet Yıldırım'ın ise sanık ile maktül arasındaki ilişkiyi bilen kişiler olduğunu, dolayısıyla bu şahısların mahkemece mutlaka dinlenmesi gerektiğini söyledi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip duruşmayı erteledi.

Öte yandan, sanık Okan Ö, duruşmanın sona erdiği sırada jandarma tarafından salondan çıkarılırken Pınar Ünlüer'in babası Zeki Ünlüer'e başını sallayarak, "Seninle de görüşeceğiz" dedi. Baba Ünlüer'in de sanığa aynı hareketle karşılık verdiği görüldü.

Platform üyeleri adliyede

Davaya müdahil olan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri ise adliye önünde "Kadın kardeşlerimiz öldürülmesin" yazılı pankart ve cinayetlerde hayatını kaybeden kadınların fotoğraflarıyla bir süre eylem yaptı.

Grup adına açıklama yapan Ceren Ağataş, "Pınar'ın katili en ağır cezayı alana, cinayette sorumluluğu bulunan kamu görevlileri bire birer hesap verene kadar bu davanın peşinde olacağız" dedi.

Ağataş, İzmir'de son aylarda kadın cinayetlerinin arttığını, başta İzmir Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü olmak üzere tüm yetkililerinin açıklama yapması gerektiğini savundu.

İzmir'de 3 Aralık 2012 tarihinde çocuğunun okuldan çıkmasını bekleyen Pınar Ünlüer (29), 2 yıl önce boşandığı eşi Okan Ö. tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülmüş, Ezgi Balcı da yaralanmıştı. - İzmir

Kaynak: AA / Güncel

Faruk Ceylan Çağla Deniz Buca Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title