Haberler

Erkekler Süper Kupa Dörtlü Finali Basın Toplantısı Yapıldı

28-29 Mart 2015 tarihlerinde Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanacak Erkekler Süper Kupa Dörtlü Finali'nin basın toplantısı, bugün Bursa Cengiz Voleybol Salonu'nda gerçekleştirildi.

28-29 Mart 2015 tarihlerinde Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanacak Erkekler Süper Kupa Dörtlü Finali'nin basın toplantısı, bugün Bursa Cengiz Voleybol Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkan Vekili Mustafa Ekşi, turnuvada mücadele edecek Arkas spor, Galatasaray FXTCR, Halkbank ve Ziraat Bankası'nın takım kaptanları katıldı. Toplantıda konuşan Mustafa Ekşi, şunları söyledi:

"Geçen yıl oynanan Dörtlü Finaller yerine bu sene direkt olarak yarı final karşılaşmaları ve ardından galiplerin mücadele edeceği bir final karşılaşması oynanacak. Bursa çok önemli spor kenti. Son yıllarda yeniden öne çıkmaya başladı. Şu an içerisinde bulunduğumuz Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nun bu gelişimde etkili olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Süper Kupa finalinden hemen önce Bursa Büyükşehir Belediyespor takımı da 2015 Bayanlar CEV Challenge Kupası'nda yarı final rövanş maçı oynayacak. Onlara da şimdiden başarılar diliyorum."

Arkasspor kaptanı Mustafa Ramazanoğlu ise şöyle konuştu:

"Bu güzel organizasyonun içinde yer aldığımız için mutluyuz. Tüm takımlar çok kuvvetli. Yarı finaldeki rakibimiz Ziraat Bankası'nı bu sezon bir defa yendik, bir defa da mağlup olduk. Çok kaliteli maçlar olacağına inanıyorum. Salona gelenlere ve tv başındaki seyircilere kaliteli maçlar izleteceğiz. Hedefimiz kupayı almak. Herkese sakatlıksız ve başarılı bir turnuva diliyorum."

Galatasaray FXTCR kaptanı Selçuk Keskin, voleybola Bursa'da başladığını, memleketimde olduğu için çok mutlu olduğunu vurgularken şunları söyledi:

"Bu yüzden ayrı bir heyecan içindeyim. Bursa seyircisinin salonu dolduracağına eminim. Burada yer alan tüm takımlar çok güçlü. Biz yarı finalde en güçlü ekip olan Halkbank ile oynayacağız. İşimiz çok zor ama elimizden geleni yapacağız. Finale kalmak istiyoruz. Herkes açısından çok keyifli bir turnuva olacak. Tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum."

Halkbank kaptanı Nuri Şahin'de şöyle dedi:

"'Bursa'da atmosfer he zaman çok güzel oluyor. Ligde namağlubuz ama buraya bunu unutarak geldik. Rakiplerimizin gücünü biliyoruz. Herkese saygımız var. Seyir zevki yüksek, zorlu maçlar ve kaliteli bir voleybol olacak. Şampiyonluğu kazanmak için geldik. Fair play ruhuyla elimizden geleni yapacağız."

Ziraat Bankası kaptanı Hüseyin Koç ise şunları söyledi:

"Yaş ortalaması çok genç takımız. Amacımız düzgün voleybol oynamak. Dört Türk pasörün olduğu bir Dörtlü Final'de mücadele etmek gurur verici bir şey. En iyi takımlarda Türk pasörler oynuyor. Bu bizim için büyük bir mutluluk. Bursa'ya geri dönmek çok güzel. Tüm takımlara sakatlıksız, güzel maçlar diliyorum. Tek maç üzerinden oynanan turnuvalarda her şey olabilir. Dörtlü Final'de bir favori olduğunu düşünmüyorum. Herkese başarılar diliyorum."

GÖRÜNTÜLÜ SİSTEM TANITILDI

Basın toplantısının ardından TVF Başkan Vekili Mustafa Ekşi ve MHGK Başkanı Ümit Sokullu'nun katılımı ile Erkekler Süper Kupa Dörtlü Finali'nde kullanımına başlanacak Görüntülü Değerlendirme Sistemi (GDS) ile ilgili bilgi verildi.

İLK GÜN MAÇLARI BELLİ OLDU

Süper Kupa Dörtlü Finali'nde Arkasspor, Galatasaray FXTCR, Halkbank ve Ziraat Bankası karşı karşıya gelecek. Yarın saat 14.00'de Halkbank- Galatasaray FXTCR, saat 16.30'da ise Arkasspor-Ziraat Bankası finale kalabilmek için oynayacak. Pazar günü saat 17.30'da ise galipler, Süper Kupa Şampiyonluğu için karşılaşacak. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Voleybol Federasyonu Ziraat Bankası Halk Bankası Galatasaray Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title