Haberler

Erdoğan'dan Deniz Baykal'a: Keşke Ayrılmasaydınız

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan'ın Deniz Baykal'a, "Keşke partinizin başında kalsaydınız. Sizin muhalefet anlayışınızı arar olduk." dediği öğrenildi.

Başbakan Erdoğan ile bir dönemin ana muhalefet lideri Deniz Baykal arasında geçmişte yaşanan ilginç bir diyaloğun ayrıntılarına Türkiye gazetesi ulaştı. Erdoğan'ın 2011 yılında geçirdiği ameliyat sonrasında kendisini ziyarete gelen CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a "Keşke partinizin başından ayrılmasaydınız" dediği öğrenildi.

"KEŞKE BU DURUM OLMASAYDI"

Tarih 21 Aralık 2011. Başbakan Erdoğan geçirdiği ameliyatın ardından işinin başına dönmüş. CHP'nin eski lideri Deniz Baykal geçmiş olsun ziyareti için Başbakanlık Resmi Konutu'nda. Emine Erdoğan ve Olcay Baykal'ın da olduğu ortamda sohbet konusu Türkiye'deki muhalefet anlayışı. Başbakan birara Baykal'a dönüyor ve kaset komplosunu ima ediyor. "Keşke bu durum olmasaydı. Keşke Genel Başkanlıktan ayrılmasaydınız" diyor.

"EKSİKLİĞİNİZ ÇOK HİSSEDİLİYOR"

Edinilen bilgilere göre Erdoğan CHP'nin eski liderinin muhalefet anlayışının Türk siyasetinde çok arandığını dile getiriyor. Şöyle devam ediyor: "Keşke bu sıkıntıları önleyebilseydik. Devlet adamı kimliğinizle eksikliğiniz çok hissediliyor"

BAYKAL TEŞEKKÜR ETTİ

Deniz Baykal, Erdoğan'ın bu övgü dolu sözlerini dinledi ve gülümseyerek teşekkür etti. Yorum yapmaktan kaçındı. Bu sır sohbetin ayrıntıları daha önce gün ışığına çıkmadı. Ancak Baykal'ın bu ziyaret sonrası Başbakan hakkında verdiği demeçlerin yumuşaması kamuoyunun dikkatinden kaçmadı.

KASETLE DEVRİLMİŞTİ

CHP'nin Eski Genel Başkanı Deniz Baykal 2010 yılının Mayıs ayında kendisiyle ilgili bir görüntünün internete yansıması üzerine koltuğunu bırakmak zorunda kalmıştı. Görüntülerin kim tarafından alındığı ve internete sızdırıldığı hala bilinmiyor.

Kaynak: TürkiyeGazetesi.com.tr / Güncel

Emine Erdoğan Deniz Baykal Olcay Baykal Türkiye Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

Bütçe Kontrolü Nedir, Nasıl Yapılır? Bütçe yapılırken nelere dikkat edilmeli? AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR? Ayhan Bora Kaplan olayında son durum ne? Ne oldu, olay ne? 3 yıl atama olmayacak mı? 3 yıl memur alımı olmayacak mı? Kamuda tasarruf tedbirleri memur alımı durdu mu? Ayşe Tolga kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Tolga kaç yaşında, nereli? Ayşe Tolga biyografisi! Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500

Yorumlar (36)

FERİTkiyidenizi07@hotmail.com:

DENİZ BAYKAL HEP YATTI . KILIÇDAROĞLU ÇALIŞIYOR. AKP KÖŞEYE SIKIŞTIRDI BAYKALDAN YARDIM İSTİYOR.

36
92
yanıtYanıtla
Türk tcizindeyiz1919@outlook.com:

AKP ye oy verdim geçen seçimde ama bu sefer AKP hakkını keybetti. Yolsuzlukların üstünü örtmekte ne demek

55
43
yanıtYanıtla
İBRAHİMHOCAikeles78@gmail.com:

işinize bakın akepeye oy vermiş nebiçim bi adamlar sınız !!! insan adam olur ahlaklı olur.. DİNİME KÜFÜR EDEN MÜSLÜMA OLSA

yanıt0
yanıt0
BTPMUCAHIT@NEUF.FR:

MILLI EKONOMi MODELI HAYDi KARDESLER HEP BERABER

yanıt0
yanıt0
Mertmert@gmx.de:

eh Ahali ne diyelim her halde bu dünyadaki en aptal cocuk dahi bu söze söyle cevap verir sanirim. Sayin Basbakan bu sözünüzden anlasiliyorki Deniz Baykal bey sizin icin iyi bir balikti yutmasi her halde kolaydi, demekki disinizi gecirebiliyordunuz. Kemal Kilicdarogluna gelince geceleri kabuslar görüyorsunuz sabah kalktiginizda kan ter icinde uyaniyorsunuz anlasilmaktadir, ama bizede böyle bir Muhalefet Partisi Lideri ihtiyacimiz var lazim gerek. Eger Sayin Kilicdaroglu olmasaydi acaba bu ülkede simdiye cok götü yerlere gelecektik anlaminada gelirdi. Iste buda Allahtan, Allah bizi Kemel bey gibi birine basimiza getirdiki senin pisliklerini göz kulak olsun takip etsin firsat vermesin diye.

36
36
yanıtYanıtla
AYKUTSADIKaykut_ictima@hotmail.com:

CHP' DE DEMOKRATİK KÜLTÜR VAR... KÖTÜ BİRŞEY OLDUĞUNDA DEMOKRASİNİN BİR GEREĞİ OLARAK KOLTUĞUNDAN İSTİFA EDİYOR.... AKP' DE DEMOKRASİDEN ESER YOK... TAM BİR DİKTA PARTİSİ... YÜZLERCE KİŞİ YARALANDI HALA KOLTUKLARINDA OTURUYORLAR... MİLYONLARCA DOLAR YOLSUZLUKLAR ÇIKTI HALA O KOLTUKTA OTURUYORLAR....

38
32
yanıtYanıtla
MİSAFİRmevluthayta@hotmail.com.tr:

Bu kültür, kaset kültürü olmasın.Siz sadece birbirinizi yersiniz,kültürmüş.Biz BAŞBAKANIMIZI çok seviyor ve kalmasını istiyoruz.Siz de koltuk kavgası yaparsınız ancak;Genel kurullarınızda sandalyeler havada kimin için uçuşuyor acaba.HAVADA UÇUŞAN SANDALYELER KÜLTÜRÜ...

yanıt0
yanıt0
H.T.D.h.elagiyona@hotmail.com:

UNUTUYORSUN GALİBA TÜM PARTİLİLER İSTİFA ETSİN DEMESİNE GAĞMEN BAYKAL İSTİFA ETMEDİ KASET OLMASAYDI HALA PARTİNİN BAŞINDAYDI.PARTİ DEVLET YARDIMLARINI USULSÜZ HARCADI DİYE SUÇLU BULDUĞUNDA KİM İSTİFA ETTİ PARTİDEN BİR SĞYLERMİSİN

yanıt0
yanıt0
TÜRKİYE...yavuzz2010@hotmail.com:

işinize geldi mi hep Atatürkü kullanıyorsunuz bırakın artık bu numaralar eskidi. Genel başkanınızın geçmişine bakın öyle konuşun

yanıt0
yanıt0
Denizsuleymanozyildirim@gmail.com:

HELAL SANA AYKUT BAK NASILDA GOCUNMUŞ HERKES SANA CEVAP YAZMIŞ :) SÖYLEDİĞİN HERŞEY DOĞRU, BAZILARINI ÜZMÜŞ,

yanıt0
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title