Haberler

Emniyete 388 Taze Kan

Emniyet teşkilatının ihtiyacını karşılamak üzere devreye sokulan "üniversiteli polisler" projesinde Bursa Polis Meslek Eğitim Merkezi’nden 388 öğrenci mezun olarak mesleğe ilk adımı attı.

Emniyet teşkilatının ihtiyacını karşılamak üzere devreye sokulan "üniversiteli polisler" projesinde Bursa Polis Meslek Eğitim Merkezi'nden 388 öğrenci mezun olarak mesleğe ilk adımı attı.

Bursa Polis Eğitim Merkezi'nde düzenlenen törende, 388 üniversiteli polis mezuniyet sevinci yaşadı. Kendi çocuğunu veya yakınını görüntülemek isteyen aileler, birbirleriyle yarıştı. 8 ay boyunca eğitimden geçen çiçeği burnunda polisler, keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladı.

1845'te kurulan emniyet teşkilatının çeşitli badireler atlattığını ifade eden Emniyet Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hasan Adak, "Ancak teşkilat mensuplarımız bu zor görevde milletimizin emrinde, onların rahat ve huzurunu temin etmek üzere 24 saat, 365 gün görevi başındadır. Polislik hizmetlerinin gelişmesi adına atılan bu adım, herkesin üzerine düşen görevi yapması sonucu uzun yıllar devam edecektir" diye konuştu.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu ise, "Hizmet ederken inancınızı, dünya görüşünüzü, ideolojinizi, milletimize yansıtmayacaksınız. Hukuku her şeyin üzerinde göreceksiniz" diyerek, polisliğe adım atan gençlere akıl verdi.

Bursa Polis Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Aslan da polis adaylarına hitaben yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar bize emanettiniz, şimdi milletimize emanet ediyoruz. Burada öğrendiğiniz bilgileri hukuk ve adaletin üstünlüğü için milletimize yansıtacaksınız" şeklinde konuştu.

13. dönem polis adayları adına konuşan dönem birincisi Muhammet Kara ise, "Bizler, burada aldığımız eğitim ve tecrübeleri milletimizin emrinde kullanacağız" dedi.

Dönem birincisi Muhammet Kara'nın kütüğe plaket çakmasının ardından çiçeği burnunda polisler yemin etti. Resmi geçit töreninin ardından 388 genç, mezuniyetlerini birbirlerine sarılarak ve keplerini havaya atarak kutladı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Kara Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title