Haberler

Elektriği Kesilen Belediyenin İntikamı Acı Oldu

Güncelleme:

Batman'ın Gercüş Belediyesi, elektriklerini kesen DEDAŞ'ın binasını iş yeri açma ruhsatı olmadığı gerekçesiyle, 4 personeli içerideyken mühürledi.

Batman'ın Gercüş İlçesi'nde Dicle Elektrik A.Ş.,(DEDAŞ) borcunu ödemediği gerekçesiyle belediyenin elekriklerini kesti. Bunun üzerine BDP'li Belediye Başkanı Esat Üner, işyeri açma ruhsatı olmadığı gerekçesiyle içinde 4 personelin bulunduğu DEDAŞ İşletme Şefliği binasını mühürletti. Yaklaşık 2 saat içeride mahsur kalan personel daha sonra polisler tarafından çıkarıldı.

BİNANIN ELEKTRİKLERİ KESİLDİ

Batman'ın Gercüş İlçesi'nde DEDAŞ, yaklaşık 3 milyon lira borcu bulunduğu ve ödemediği gerekçesiyle Gercüş Belediyesi'nin elektriklerini bu sabah saatlerinde kesti. Gercüş'ün BDP'li Belediye Başkanı Esat Üner de Belediye Yazıişleri Müdürü Mehmet Eriman ve zabıta ekipleriyle DEDAŞ İşletme Şefliği'ne gitti. Başkan Üner, burada DEDAŞ sorumlusu mühendis Ömer Özdemir ile görüşerek, şefliğin işyeri açma ruhsatı bulunmadığını belirterek, mühürleyeceklerini ve binadaki personelin çıkmasını istedi.

PERSONEL İÇERDE KALDI

Mühendis Özdemir, işyerlerini terk etmeyeceklerini söylemesi üzerine belediye görevlileri 4 personelin içeride kalmasına rağmen kapıyı kapatıp mühürledi. Belediye Başkanı Esat Üner ve beraberindekiler DEDAŞ önünden ayrılırken, personel mühürlenen işyerinin içinde kaldı. Yaklaşık 2 saat mühürlenen işyerinde mahsur kalan DEDAŞ personeli durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, mühürlenen işyeri kapısı üzerindeki ipleri gevşeterek, 4 personeli çıkardı. Polis, olayla ilgili 2 sorumlu personeli ifadesine başvurmak üzere emniyete götürdü. - Şbatman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Esat Üner Batman Gercüş Dicle Politika Güncel Haberler

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti

Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti

500

Yorumlar (15)

MURTAZA ÇELEBİmur_celebi@hotmail.com:

ADAMLARIN ELEKTRİK FATURASI ÖDEME ALIŞKANLIĞI YOK Kİ. NE YAPARSAN YAP NAFİLE. ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR. RUHSATSIZ İŞYERİ AÇMAYI DA TASVİP ETMEK DOĞRU DEĞİL. DEMEK Kİ ZİHNİYET HEP AYNI.

36
2
yanıtYanıtla
RECEP IŞIKrecepisik5656@gmail.com:

GÖRDÜN MÜ? HELAL OLSUN! SEN ELEKTRİK BORCUNU ÖDEMİYORSUN DİYE ELEKTRİĞİNİ KES.SANKİ SEN DOĞRU ADAMMIŞSIN GİBİ RUHSATSIZ ÇALIŞ.ÖNCE SEN DOĞRU OLACAKSIN.SONRADA BAŞKALARINDAN DOĞ RULUK BEKLEYECEKSİN.SAYIN BELEDİYE YETKİLİLERİ SİZLERİ TEBRİK EDER,BAŞARILAR DİLERİM..

21
13
yanıtYanıtla
ankaralımaho.06@hotmail.com:

MSS elektriği bedava mı sandınız borcunuzu ödemeyin kesilince de zorunuza gitti bizler asgari ücretle çalışıyoruz borçlarımızı ödüyoruz gücümüze gitmiyo

31
3
yanıtYanıtla
DEĞİL Mİ ?mht_kocer@hotmail.com:

ikisi de kaçakçı eee DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ GELİR

31
2
yanıtYanıtla
Ayhan BAYRAMayhanbayram29@hotmail.com:

Zaten ödemiyordunuz..

18
2
yanıtYanıtla
bravooooomht_kocer@hotmail.com:

varollllllll

8
12
yanıtYanıtla
kayansertolga2009@hotmail.com:

her turlu kaçakçılığa alıştıkları için elektrktede kaçak kullanm devrının devamını murd edıyor zavallılar .alırlar bundan sonra .....

14
5
yanıtYanıtla
saitmuhsin-dag@hotmail.com:

diyarbakırdaki bütün elektrik kacakların yapanlar şimdi DEDAŞTAN ihale alıp sayac okuma acma kesme kacak kontrolü yapan firmalara vermiş yukarda yazan arkadaşlar cok dogru ve yerinde yorumlar yazmışlar DİYARBAKIRDA bir nevi cete oluşmuş DEDAŞIN bünyesinde DEDAŞ önce kime ihale vermiş onları denetlkesin

13
1
yanıtYanıtla
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

ödeyin lan borcunuzu haramzadeler; yoksa oraya gelir belediye binasında hepiniz varken mührü bastık mıydı kıyamete kadar orda kalırsınız..! Eşkıyalara bak; ben 5 lirayı ödemesem dakikasında keserler; adamlar trilyonluk borcu ödemiyorlar..! HARAMZADELER..!

11
3
yanıtYanıtla
aasd@hotmail.com:

siz hırsızlar ne olacak pekiçaldıklarınızı yerine koyun haramzadeler bundan sonra ben sizlere hırsız dyecem

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title