Haberler

''Ekmek İsrafı Çok Fazla"

Güncelleme:

Ramazan ayında manevi duygular en üst seviyede yaşanırken, Ramazan bereketi sofralarımıza yansıyor.

Esenlik Çalışanları İçin Düzenlenen İftar Yemeğinde Konuşan Temizlik Personeli Ali Akçan;

"Ben Topluyorum, Ben Görüyorum Ekmek İsrafı Çok Fazla"

. Esenlik çalışanları için düzenlenen iftar yemeğinde konuşan temizlik personeli Ali Akça'nın konuşması herkesi hem duygulandırdı, hem de ders verdi.

İftar programına Ak Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Cemal Akın, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ak Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Malatya Belediye Başkan Yardımcıları ve Esenlik Genel Müdür Yardımcıları, Esenlik Birim Müdürleri ve Personeller katıldı.

"ESENLİK MALATYA'NIN YÜZ AKI"

Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık; "Malatya'nın yüzakı ve Malatya'nın tertemiz olmasına vesile olan sizleri saygıyla selamlıyorum. Sizlerle beraber iftar yapmayı gönülden arzu ediyorduk, Allah nasip etti, hepinizle beraber burada iftar yapıyoruz. Bundan dolayı Bu mübarek ayda sizleri bizlerle buluşturan ve sizlerle iftar açmaya vesile olan Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a teşekkür ediyorum" dedi.

Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık konuşması esnasında çalışanlarımızdan söz almak isteyen var mı? diye sordu ve mikrofonu yakınında bulunan temizlik personeli Ali Akçan'a verdi. Duygu ve düşüncelerini kendisini çok üzen her gün karşılaştığı durumu anlatarak ifade eden Akçan, Malatya'da her gün çöpe atılan başta ekmek olmak üzere yiyecek israfına karşı daha duyarlı olunmasını istedi. Akçan; "Bu mübarek ayda Malatya'da binlerce ekmek çöpe atılmaktadır. Malatyalı olarak kalan ekmekleri çöpe atmayalım. Her gün topladığımız çöpleri boşalttığımız zaman hemen hemen iki/üç tona yakın ekmeğin çöpe atıldığını görüyoruz, bu durum bizi çok fazla üzmektedir. Bu mübarek ayda bu israfa hep beraber karşı durmamız gerekiyor" dedi.

"HİZMETLERİN ASIL SAHİPLERİ SİZLERSİNİZ"

Ak Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın; "Bugün çok mutlu bir günümdeyim. Sizlerle doya doya beş yıl hizmet vermenin mutluluğunu sizlerden sonra da yaşadım. Malatya belediye başkanlığım zamanında ki asıl hizmetlerin sahipleri sizlersiniz. Mutfakta çalışan ve hizmetleri üreten sürekli sizler oldunuz. Bu hizmetlerinizden dolayı sizlere minnettarız. İslam coğrafyasında çok fazla açlık, yoksulluk ve sıkıntıların yaşandığı bir zamanda Türkiye'de israf konusuna, en önemlisi ekmek israfına çok fazla dikkat edilmiyor. Bu mübarek ayda ekmek israfına dikkat edip, bu ayda yardımlaşmayı, kardeşliği ve sevgiyi daha da arttırmalıyız" dedi.

"SİZLERLE BİRLİKTE HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYUYORUM"

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır; "Sizlerle birlikte çalışmaktan ve Malatya'ya hizmet etmekten büyük bir onur ve memnuniyet duyuyorum. Ramazan ayının bizler ve insanlık için huzur, barış ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Bugün dünyanın dört bir tarafında savaşların yaşandığı, açlıktan binlerce insanın yaşamını yitirdiği bir süreçte şu an içinde olduğumuz duruma şükretmek gerekiyor. Bu vesile ile sizlerin Ramazanını bir kez daha tebrik ediyor, bu güzel geceyi düzenlediği için Esenlik Genel Müdürümüze de sizleri bizlerle buluşturduğu için teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Öznur Çalık Ahmet Çakır Ak Parti Malatya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title