Haberler

Dyoinks.com Yenilenen Yüzü ile Yayında

Güncelleme:

Dyo Matbaa Mürekkepleri, web sitesinin yenilenmesi için yürüttüğü çalışmaları tamamladı.

Türkiye'nin ilk matbaa mürekkebi üreticisi ve sektörünün lideri Dyo Matbaa Mürekkepleri, web sitesinin yenilenmesi için yürüttüğü çalışmaları tamamladı. Dyo'nun sektöre yönelik ürün ve hizmetleri ile ilgili detaylı bilgilere ulaşılabilecek www.dyoinks.com yenilenen tasarımı ve içeriği ile yayında.

Yenilenen yüzüyle ziyaretçilerin beğenisine sunulan sitede, Dyo'nun matbaa sektörüne getirdiği yenilikler, ürünleri ve şirket ile ilgili son gelişmelerin yanında Türkiye'nin dört bir yanında matbaalara yönelik verdiği eğitimler hakkında da bilgiler yer alıyor. Sektörde köklü bir geçmişe sahip olan Dyo İnks; Gazete-Magazin Mürekkepleri, Tabaka Ofset Mürekkepleri, Flekso-Rotogravür Mürekkepler, Serigrafi Mürekkepleri ve Metal Ambalaj Sistemleri olmak üzere beş sektörde birden üretim yapan tek matbaa üreticisi ve pazar lideri.

Manisa'daki fabrikasının yanı sıra İstanbul ve Ankara'daki Renk Yapım Merkezlerinde üretim yapan şirket, kalite ve son teknolojiyi bir araya getiren ürün yelpazesiyle farklılığını ortaya koyuyor. Sektördeki bu farklılığını yenilenen web sitesine de taşıyan Dyo Matbaa Mürekkepleri'ne ulaşmak için www.dyoinks.com sitesini ziyaret etmek yeterli.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dyo Boya Fabrikaları Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title