Haberler

Dyo'nun Ödüllü Yarışması Sonuçlandı

Güncelleme:

Dyo'nun boya profesyonelleri için kurduğu DYOLOG sistemine üye olanlar yine kazandı.

Sisteme üye Dyo ustaları ve tezgâhtarları çocukları ile birlikte çektikleri videolarını ve hazırladıkları slaytları göndererek, Dyo'nun ödüllü yarışmasına katıldı. Yarışma sonucunda kazananlar, Çeşme tatilinden LCD TV'ye kadar pek çok ödülünün sahibi oldu.

Usta ve tezgâhtarları buluşturan ve pek çok ayrıcalık sunan Dyolog üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen Babalar Günü yarışması geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Dyo tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve Dyolog üyelerinin çocukları ile çekilmiş video ve slaytlarının değerlendirildiği Babalar Günü yarışmasına ilgi büyük oldu.

Dereceye giren video ve slayt sahiplerinden; 5 kişi aileleri ile birlikte Çeşme Altınyunus Resort & Thermal Hotel'de 5 gece 6 gün tatil, 5 kişi 32'' LCD TV, 5 kişi Exper netbook, kalan 10 kişi ise Sony dijital fotoğraf makinesi kazandı. Ödül kazanan yarışmacıların video ve slaytlarını www.dyolog.com.tr web sitesinden izlemek mümkün.

Dyo kalitesini seçen usta ve tezgahtarları ödüllendirmek ve çocukları ile birlikte güzel bir anıyı paylaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Babalar Günü Yarışmasına önümüzdeki yıllarda da devam edilmesi planlanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dyo Boya Fabrikaları Babalar Günü Çeşme Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title