Haberler

Duran Kalkan'dan Barzani'ye: Düşman Önünde Vur O Zaman

Güncelleme:

PKK yöneticilerinden Duran Kalkan, Mesud Barzani'ye ateş püskürdü. Kalkan, Barzani'ye "Destekliyorsan düşman önünde, vur o zaman" dedi.

KCK Yürütme Konseyi üyesi Duran Kalkan, Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) ve Kürdistan Yurtseverler Birliği'ne (YNK) çağrıda bulunarak Kobanê’ye, Irak Kürdistan’daki IŞİD güçlerine karşı topyekün savaşarak destek verilebileceğini belirtti.

"DESTEKLİYORSAN DÜŞMAN ÖNÜNDE"

Sterk TV’de yayımlanan 'Politik Alan' programına katılan Duran Kalkan, Kobanê direnişi, IŞİD’e karşı mücadele konularında önemli açıklamalarda bulundu. KDP ve YNK’nin Kobanê ile ilgili açıklamalarına da tepki gösteren Kalkan, Kobanê’ye destek vermek isteyenlerin IŞİD ile topyekün savaşması gerektiğini belirtti. IŞİD’in çevresinde güçlerin büyük oranda durduğunu ve IŞİD’in de zayıf noktalar belirleyerek oralara saldırı düzenlediğine dikkat çeken Kalkan şu ifadelere yer verdi: "Destekliyorsan düşman önünde, vur o zaman. Saldır görelim! Var mı öyle bir şey. Yok. Bunu yapmayanın destekliyorum diye söz açıklaması hiçbir şey ifade etmiyor.

"BİZ BÖYLE BİR DESTEK BEKLİYORUZ"

Gerçekten destekliyorsa KDP-YNK o zaman Güney Kürdistan’ın yüzde 30’undan fazlası IŞİD faşizminin elinde. Vursun, saldırsın bütün cephelerde saldırı olsun. Bir anda saldırı gelişsin bakalım IŞİD gücünü biriktirip Kobanê halkına katliam tehdidi yaratabilecek mi? Destek böyle olur. Biz böyle bir destek bekliyoruz. Yoksa diğer türlüsü sadece kamuoyuna dönük bir propagandadan öte bir değer ifade etmez."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Duran Kalkan Irak Güncel Haberler

500

Yorumlar (80)

ENGİN:

bunlar birbirinden tırsak vur ışid allahına kurban

89
20
yanıtYanıtla
BUTH:

TÜRKMENLERİ BİTİRDİ. SIRA KÜRTLRDE AMA KÜRTLER SİZİN GİBİ DEİL. DİRENİYOR. :d

yanıt0
yanıt0
taylim derdi:

IŞID ortadoğuyu IŞIT

yanıt0
yanıt0
ENGİN:

UÇAKLARIMIZ DERHAL BUNLARA OPERASYON YAPMALI

89
17
yanıtYanıtla
faso fiso savaşçıları:

la olum hani siz savaşçıydınız. 20 yaşında 3 mermi atmış eğitimsiz ve derin devletin bitmesin diye savaşınıza izin verdiği dağlarmı sandınız. yardım diye kimin kucağına oturacağınızı şaşırttınız.

97
7
yanıtYanıtla
Osmanlı:

yusuuuuuf yusuuuuf

62
15
yanıtYanıtla
cage:

Barzani bir devlet gücüne sahip değil kendisini ancak koruyabilir başka yerlere müdahale edip işgale girişmek büyük ve tam bağımsız devletlerin işidir.

69
2
yanıtYanıtla
zibidi:

hepiniz korkaksiniz simdide sucu birbirinize atiyorsunuz

63
7
yanıtYanıtla
zuhad:

Kürt halkına her alanda nefret kusan bazı zihniyetsizler burda da kendilerini hissettiriyorlar. ama boşuna yırtınmayın Kürt halkının farklılıkları sizin yazdıklarınızla şekillenmez. . . Hele bu saatten sonra asla. .

16
50
yanıtYanıtla
Turk intikam TUGAYI:

Bak kocum Biz Tarihi yazmis bir milletiz Dusmana Set yatiran korkudan altlarina isettiren bir irkis, herkes turk olamaz, eline 3, 5 tane keles alip kendini ordu sanan bir millette degiliz, biz sesimizi cikartmiyorsak 1 000 yillik gecmisimiz icin eger sabrimizi tasirirsaniz sunu bilinki ogle savasmayiz kokunuzu kaziriz, daha turk milleti son sozu soylemedi, , tarihi hep turkler yazmistir ve oglede olur, ,

yanıt0
yanıt0
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title