Haberler

Dünya Serisi 2013 Red Bull Extreme Sailing

Güncelleme:

Red Bull Sailing team, 2013 Extreme Sailing Series'in 1. ayağının ikinci gününde sergilediği performansla birinciliğe yükseldi.

Red Bull Umman'daki dar stadyum yarışları sonrasında zirvede

MASKAT (UMMAN) – İki Olimpiyat şampiyonluğu sahibi Roman Hagara ve Hans-Peter Steinacher liderliğindeki Red Bull Sailing Team, gün içinde hızla kaybolan rüzgarlar karşısında yaptığı doğru hamleleriyle Extreme Sailing Series'in 1. ayağı Maskat, Umman'da ikinci günün sonunda liderliği ele geçirdi.

Dört günlük etkinliğin en rüzgarlı geçmesi beklenen gününde rüzgar 16 deniz miline ulaştı ancak Maskat güneşinin de gökyüzünde belirmesiyle birlikte hızla 4 deniz miline kadar düşerek yerini hafif bir esintiye bıraktı.

Avusturyalı takım, günün yarışlarından birinde birinciliği kazanırken diğer iki yarışta ikinci sırada kaldı ve 105 puanla zirvede yer alarak Team Duqm Oman'dan gelen yeni dümencisiyle yarışan The Wave Muscat, Team Korea ve GAC Pindar takımlarına gözdağı verdi.

İkinci gün, Amerika Kupası sahibi Alinghi (İSV) için de güzel geçti, yeni taktisyeni Morgan Larson ile üç birincilik elde eden takım 96 puanla üçüncü sıraya yerleşti.

Red Bull Extreme Sailing Takımı Tayfası: Roman Hagara (Dümenci), Hans Peter Steinacher (Taktisyen), Graeme Spence (AVU/Bowman), Matthew Adams (EN/Trimmer), Pierre LeClainche (FRA): Antrenör: Jay Glaser (ABD): Baş Mühendis: Harald Vettermann (AVU) Resimler editoryal amaçlar için kullanılabilir. Hazırlayan: Chili Sports Communication için OC Events

2013 Yarış Takvimi:

1.Ayak: Maskat, Umman 5 ‐ 8 Mart

2.Ayak: Singapur 11 – 14 Nisan

3.Ayak: Qingdao, Çin 2 – 5 Mayıs

4.Ayak: İstanbul, Türkiye 20 – 23 Haziran

5.Ayak: Porto, Portekiz 25 – 28 Temmuz

6.Ayak: Cardiff, Galler 23 – 26 Ağustos

7.Ayak: Nice, Fransa 3 – 6 Ekim

8.Ayak: Rio de Janeiro, Brezilya 14 – 17 Kasım

Bilgiler:

Extreme Sailing Series, yelkenlilerin küçük parkurlarda son sürate ulaştığı adrenalin dolu bir etkinlik. Dünya üzerinde bir milyondan fazla insan şimdiden bu yarışları takip ediyor. 2013'de yapılan yeniliklerle seyirciler daha uzun kıyı yarışları ve Cumartesi etkinlikleri için düzenlenen özel bir yarışma izleyecek. Yarışlar bir gün su yarışı ve üç gün içinse seyircilerin önünde gerçekleştirilen stadyum modu şeklinde planlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Maskat Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title