Haberler

Didim'de Öldürülen 3 Kişinin Katil Zanlısı Sorguda

Didim'de öldürülen 3 kişinin katil zanlısı sorguda (2)SORGUSU SÜRÜYORAydın'ın Didim İlçesi'nde 3 kişiyi tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 27 yaşındaki K.K.'nın sorgusu devam ediyor.

Didim'de öldürülen 3 kişinin katil zanlısı sorguda (2)

SORGUSU SÜRÜYOR

Aydın'ın Didim İlçesi'nde 3 kişiyi tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 27 yaşındaki K.K.'nın sorgusu devam ediyor. Göçmen kaçakçığından bir süre önce cezaevine giren K.K. ile öldürdüğü Metin Diler arasında, tekne motoru hırsızlığı konusundaki şikayet nedeniyle husumet olduğu öğrenildi. Diler'in K.K.'yı tekne motoru hırsızlığı yaptığı suçlamasıyla ihbar ettiği ortaya çıktı.

DİĞER 2'Sİ ARKADAŞIYMIŞ

Öldürülen Şamil Olca (30) ile Yaşar Kaya'nın (45) ise K.K.'nın yakın arkadaşı olduğu belirtildi. Diler cinayetinin ardından K.K.'nın kaçmasına ve saklanmasına yardımcı olduklarının belirlendiği belirtildi. Öğrenilemeyen bir nedenle otomobilde çıkan tartışmada K.K.'nın, Olca'yı ensesinden Kaya'yı ise vücudunun 3 ayrı yerinden vurarak öldürdüğü öğrenildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber: Cem ULUCAN / AYDIN, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Kaya Aydın Didim 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title