Haberler

Dicle Üniversitesi'nde Filistin'de İnsan Olmak Konulu Söyleşi Düzenlendi

Güncelleme:

Dicle Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, Diyanet Gençlik, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Dicle Gençlik Kulübü iş birliğiyle 'Filistin'de İnsan Olmak' konulu söyleşi düzenlendi. Söyleşide, İsrail'in saldırıları ve Filistin'deki zulüm konuşuldu.

Dicle Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezince, Diyanet Gençlik, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Dicle Gençlik Kulübü iş birliğiyle " Filistin'de İnsan Olmak" konulu söyleşi düzenlendi.

Dicle Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen söyleşiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda öğretim görevlisi Meral Karakoç konuşmacı olarak katıldı.

İsrail'in saldırılarına değinen Karakoç, "Filistin'de tarihin en büyük soykırımlarından biri yaşanırken, insanlık onurunu hiçe sayan bu zulme asla sessiz kalmayacağız." ifadesini kullandı.

Programa, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su'nun eşi Zeliha Su, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tanyıldız, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Dicle Üniversitesi Filistin Gençlik İsrail Dicle Spor İnsan Hakları Diyarbakır Kültür Sanat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title