Haberler

Devrek Sabahat Cemil Ulupınar Fen Lisesi'nden Ödül Töreni

Devrek’te faaliyette bulunan Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi tarafından çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere yönelik ödül töreni düzenlendi.

Devrek'te faaliyette bulunan Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi tarafından çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere yönelik ödül töreni düzenlendi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi tarafından düzenlenen "Devrek okuyor" ödül töreninde protokol ve eğitimciler ve öğrenciler bir araya geldi. Okul toplantı salonunda gerçekleştirilen 2017-2018 eğitim-öğretim yılı Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi karne ödül töreninde misafirlere hitap eden okul müdürü Turgay Kırgil," 2017-2018 Eğitim-öğretim yılı Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi karne ödül törenine hoş geldiniz diyor, sizleri saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Bugün, büyük bir heyecan ve umutla başladığımız 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başarılı bir şekilde tamamlamanın haklı gururu yaşıyoruz. Öğrencilerimiz başarısını en üst noktaya taşımak için fedakarca çalışan, emek harcayan okul personelime, öğretmenlerime ve idarecilerime huzurlarınızda her birine teşekkür ederim

Sevgili gençler Bugün karnelerinizi aldınız. Karne; öğrenci, öğretmen, idareci ve veliler olarak hepimizin. Sizler için başarının tek göstergesinin karne olmadığını belirterek, sizlere sorumluluklarının bilincinde, kendine güvenen, kişilikli, ahlaklı, erdemli ve birçok yapıcı özelliğe sahip eğitimle yoğrulmuş bireyler olarak hayata hazırlamanın çok daha önemli olduğunu vurgulamak isterim Bu bağlamda sizlere iyi tatiller diliyorum. Saygıdeğer misafirler yakın zamanda kaybettiğimiz değerli büyüğümüz Cemil amcamızı rahmetle ve minnetle anıyoruz değerliği büyüğümüzü mekanı cennet olsun ayrıca maddi manevi destekleri ile her zaman yanımızda olan Zonguldak Milletvekilimiz Özcan Ulupınar'a hayırsever işadamı Celal Ulupınar'a değerli büyüğümüz Sabahat teyzemize okulum şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür eder saygı ve sevgilerimi sunarım" dedi.

Konuşmanın ardından Devrek okuyor kitap okuma yarışmasında, sınıf seviyelerinde dereceye giren öğrenciler ve il düzeyinde okulu başarıyla temsil eden öğrencilere protokol üyeleri tarafından çeşitli ödüller verilirken, okulun inşaat aşamasından bu zaman kadar aşlamalında sürekli olarak desteklerini esirgemeyen iş adamı Celal Ulupınar'a Devrek Kaymakam Vekili Mehmet Soylu Ulupınar'a okul tarafından özel olarak hazırlanan bir fotoğraf çerçevesi hediye edildi.

Düzenlenen programa; AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Kaymakam Vekili Mehmet Soylu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan,İş adamı Celal Ulupınar, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Ulupınar Devrek Politika Güncel Haberler

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title