Haberler

Dershane Binasına 'Hoşgeldin Yeni Sistem' Pankartı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen Ak Parti Eskişehir Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katıldı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen Ak Parti Eskişehir Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katıldı. Toplantısının yapıldığı Atatürk Spor Salonu'nun karşısında bulunan Anafen Dershanesi binasına ise 'Hoş Geldin Yeni Sistem' ve 'Tam puanı alanların 5'i de Anafenli' yazılı pankartların asılması dikkat çekti. Spor salonunun bahçesine otomobille gelen Bakan Avcı'nın ise bu pankartları görmediği belirtildi.

ESKİŞEHİR İNŞALLAH TAMAM

Aday tanıtım toplantısında spor salonunu dolduran partililere hitaben konuşma yapan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdiğini söyledi. Avcı şöyle devam etti: "Sayın Başbakanımız, tüm Eskişehirlilere ve AK Parti mensubu siz kardeşlerimize ayrı ayrı selamlarını iletmemi söyledi. 1994 İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimlerinde sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kampanyasında 26 Mart gecesi asılan bir afiş vardı. O kampanyaya damgasını vuran bir afişti. 'Tamam inşallah' diyordu. Buraya gelirken başbakanımız bana sordu. 'Eskişehir tamam mı?' dedi. Bende kendisine size güvenerek 'Tamam inşallah' dedim. Tamam olabilmesi için gerçekten bütün Eskişehirli mahalle mahalle, sokak sokak, belde belde, sandık sandık son gün sonuçlar alınıncaya kadar ve özellikle sandıklar açıldıktan sonra sandıkların emniyetini, milletin namusunu muhafaza altına almak için girişilebilecek tertiplere karşı gerekli önlemleri almak için gece-gündüz çalışmamız gerekiyor. Hepiniz biliyorsunuz ki biz 30 Mart'ta sadece belediye başkanlarımızı, meclis üyelerimizi seçmeyeceğiz. 30 Mart'ta millet iradesinin bütün iradelerin, bütün oyunların tertiplerin üzerinde olduğunu göstereceğiz."

Yapılan konuşmaların ardından Ak Parti'nin Eskişehir'deki belediye başkan adaylarının tek tek tanıtımı yapıldı. Adaylar kürseye gelerek kısa bir konuşma yaptı. Ak Parti'nin belediye başkan adayları şunlar: Büyükşehir Belediyesi Harun Karacan, Odunpazarı merkez ilçe Nevzat Önder, Tepebaşı merkez ilçe Orhan Soydaş, Alpu ilçesi Rafet Demirtaş, Beylikova ilçesi Özkan Alp, Çifteler ilçesi Metin Özen, Günyüzü ilçesi Mehmet Remzi Arayıt, Han ilçesi Mustafa Pekak, İnönü ilçesi Kadir Bozkurt, Mahmudiye ilçesi Ayşe Güney, Sivrihisar ilçesi Hamid Yüzügüllü, Mihalıççık ilçesi İsmail Uysal, Mihalgazi ilçesi Zeynep Akgün, Sarıcakaya ilçesi Faruk Güler ve Seyitgazi ilçesi Hasan Kalın.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Nabi Avcı Eskişehir Ak Parti Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Bakmadan Geçme

28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne oldu, kaç kaç bitti? A Milli Kadın Voleybol Takımı (Filenin Sultanları) maçı ne oldu?
Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title