Haberler

Denizli Kadın Bakan Ramazanoğlu Özgecan Davası Kararını Değerlendirdi- Ek

Kadın Bakan Ramazanoğlu Özgecan davası kararını değerlendirdi- EK ÖLEN GAZETECİ VE PARTİLİ ANISINA FİDAN DİKTİ Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu; Vali Şükrü Kocatepe ve AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamlarında ziyaret etti.

Kadın Bakan Ramazanoğlu Özgecan davası kararını değerlendirdi- EK

ÖLEN GAZETECİ VE PARTİLİ ANISINA FİDAN DİKTİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu; Vali Şükrü Kocatepe ve AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamlarında ziyaret etti. Ardından Bakan Ramazanoğlu, Orman Haftası kapsamında fidan dikim töreni için Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Karakurt Mahallesi'nde oluşturulan Basın Emekçileri Hatıra Ormanı'na geçti. Bakan Ramazanoğlu, geçen Ekim ayında kendi seçim konvoyunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci İlyas Haytan ve AK Parti Gençlik Kolları'nda görevli Alper Ersoy anısına çam fidanı dikti.

Talihsiz bir kaza sonucu İlyas Haytan ve Alper Ersoy'u yitirdiklerini belirten Bakan Ramazanoğlu, "Seçim kampanyasında bizleri takip eden kardeşlerimiz vardı. İlyas Haytan ve Alper Ersoy kardeşlerimizi talihsiz bir kaza sonucu kaybettik. İki genç kardeşimizin ebedi hatırasını yaşatmak için fidan dikiyoruz. Onların hatırası gönlümüzde yaşayacak. Bu hatıra ormanını çalışırken hayatlarını kaybetmiş bütün basın çalışanlarına adıyoruz" dedi.

ELİNE FOTOĞRAF MAKİNASINI ALDI

Fidan dikiminin ardından Ramazanoğlu, gazetecilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu sırada eline fotoğraf makinesi alan Ramazanoğlu, kendisini çeken başkan Osman Zolan ve diğer gazetecilerin fotoğraflarını çekti.

Fidan dikim törenine; Vali Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu da eşlik etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şükrü Kocatepe Osman Zolan Ak Parti Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title