Haberler

Demirbaş: Yeni Yönetimle Daha Da Güçlüyüz

Güncelleme:

Oluşan yeni yönetimin ardından tebrikleri kabul eden AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Demirbaş, "Şimdi el ele vererek sorunları aşma zamanı" dedi.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ve yeni yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette parti ilçe başkanı Demirbaş, "Yeni yönetimle birlikte ilçemize daha iyi hizmet etme adına çalışacağız" dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Aslan ile beraberindekiler, geçtiğimiz günlerde yapılan AK Parti Eyyübiye 1. Olağan kongresinde Eyyübiye İlçe Başkanı seçilen Av. İsmail Demirbaş ve yönetim kurulunu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Tebrik ziyaretlerini ilçe başkanlığında kabul gören Başkan Demirbaş, kendilerine yapılan ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Oluşan yeni yönetim ile birlikte ilçemize daha iyi hizmet etme adına çalışacağız. Seçildiğimiz ilk günden itibaren bizleri arayan soran ve ziyaretimize gelip bizleri tebrik eden herkese yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımız Mehmet Ekinci de bizleri onurlandırmıştır. Bizlere bu görev tevdi edildikten sonraki ilk işimiz başkanımızla birlikte koordineli bir çalışma gerçekleştirip vatandaşlarımıza ulaşabilmek ve varsa sorunları bunları çözüme kavuşturmaktır" dedi.

EKİNCİ: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN YEGÂNE SEBEBİ EYYÜBİYELİ VATANDAŞLARIMIZDIR

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ile Yönetim Kuruluna gerçekleştirdiği tebrik ziyaretinde konuşan Başkan Ekinci birlik beraberlik mesajları verdi.

Başkan Ekinci "Başta yeni ilçe başkanımız İsmail Demirbaş ve yönetim kurulundaki arkadaşlarına başarılar diliyorum. İnsan odaklı çalışma gerçekleştiren partimizin önemli ayaklarından biri olan İlçe Başkanlığındaki arkadaşlarımızla birlikte, partimiz adına vatandaşlarımıza en iyi hizmeti nasıl sunabiliriz bunun çabası ve gayreti içindeyiz. Partili arkadaşlarımızın vatandaşlarımıza yönelik yapacakları çalışmaların her zaman yanında olacağız. Geçmiş dönemlerdeki arkadaşlarımızla nasıl birlikte hareket ettiysek, bu dönem görev alan arkadaşlarımızla da hep birlikte hareket edeceğiz. Eyyübiye ilçemiz için en güzelini ortaya koyabilme adına gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu manada görev alan başta İlçe Başkanımız İsmail Demirbaş ve yönetim kurulu üyelerine bu anlamlı yolda bir kez daha başarılar diliyorum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Aziz Aslan Şanlıurfa Ak Parti Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title