Haberler

D-Smart'ın Hollywood Gündemi Evinizde

Güncelleme:

Dünyanın en büyük sinema endüstrisinin nabzını tutan 'Hollywood Dosyası', 10. bölümüyle D-Smart ekranlarında.

Los Angeles'ta kariyer basamaklarını tırmanan Türkler ile de söyleşilerin yer aldığı program, sinema gündemini takip eden sinemaseverlerle 29 Haziran Cumartesi saat 18.30'da D-Smart 5. kanal Smart SineGold ve HD keyfiyle Smart SineGold HD'de izleyiciyle buluşacak.

Türkiye'nin öncü dijital yayın platformlarından D-Smart, tecrübeli sunucu, oyuncu ve manken Didem Erol'un sunduğu "Hollywood Dosyası" ile dünyanın en büyük sinema endüstrisinden son gelişmeleri seyircisine ulaştırıyor. Yapımcılığını Işıltan Alhan'ın yaptığı programın yönetmenliğini ve yürütücü yapımcılığını Edip Aral üstleniyor. Post prodüksiyon ise daha önce yaptığı başarılı programlarla bilinen ''Yıkanmak İstemeyen Çocuklar'' tarafından gerçekleştiriliyor.

Hollywood Dosyası yine dopdolu!

Hollywood Dosyası'nın bu haftaki vizyon gündeminde "The Internship" bulunuyor. Türkiye'de "Genç Çıraklar" ismiyle 12 Temmuz 2013'te vizyona girecek olan filmin ilk gösteriminden görüntüler ve başrol oyuncuları Vince Vaughn ve Owen Wilson ile yapılan özel röportajlar bu hafta Hollywood Dosyası'nda.

Portreler bölümünün konuğu ise film müziği bestecisi ve yapımcı Rahman Altın.

Ve her bölümde olduğu gibi, Hollywood Dosyası bu hafta da sinemaseverlere Amerika'da en çok izlenen filmlerden hazırlanan Top 5 listesini sunacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Los Angeles Hollywood Türkiye D Smart Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title