Haberler

Cumhurbaşkanlığı, Beştepe Millet Camisi'nde Vatandaşlara Aşure İkram Edildi

Cumhurbaşkanlığı, Beştepe Millet Camisi'nde vatandaşlara aşure ikram edildiANKARA - Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Beştepe Millet Camisi'nde kılınan öğle namazının ardından vatandaşlara aşure ikram etti.

Cumhurbaşkanlığı, Beştepe Millet Camisi'nde vatandaşlara aşure ikram edildi

ANKARA - Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Beştepe Millet Camisi'nde kılınan öğle namazının ardından vatandaşlara aşure ikram etti.

Cumhurbaşkanlığı, Aşure Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile 13 ilde 14 camide aşure dağıttı. Bu kapsamda, Beştepe Millet Camisi'nde öğle namazının ardından vatandaşlara aşure ikram edildi. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Kasırga'nın katılımıyla gerçekleştirilen aşure ikramı, üzerinde Cumhurbaşkanlığı forsunun bulunduğu kazanlarda yapıldı.

Kasırga, aşure dağıtımı sırasında yaptığı konuşmada, "Bütün Müslümanların Muharrem ayını ve Aşure Günü'nü tebrik ediyorum. Bu mübarek günlerin insanlığa hayırlı olmasını diliyorum. Barış, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Akan Müslüman kanlarının durmasını niyaz ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu gazi mekanda halkımıza ikram ettiği aşureyi dağıtmaktan da büyük onur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Fahri Kasırga Beştepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title