Haberler

CHP'li Yıldız Öğrenci Yurdu Açılışına Katıldı

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Sakarya İl Gençlik Kolları'nın projesi olan 40 kişilik öğrenci yurdunun açılışına katıldı CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Sakarya İl Gençlik Kolları'nın projesi olan 40...

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Sakarya İl Gençlik Kolları'nın projesi olan 40 kişilik öğrenci yurdunun açılışına katıldı CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Sakarya İl Gençlik Kolları'nın projesi olan 40 kişilik öğrenci yurdunun açılışına katıldı. Yıldız, "Bugün tüm Türkiye'ye örnek olan Sakarya Gençlik Yurdu projemizi imkanlar dahilinde tüm vilayetlere taşımaya çalışacağız. Çünkü bizde hedefler bitmez. Bizde azim ve kararlılık, memleket sevdası dinmez" dedi.

Yıldız, ilk olarak Sakarya İl ve Geyve İlçe Gençlik Kolları ile birlikte tarım işçilerini ziyaret etti. Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ceyhun Sabahattin Sorguç'un da eşlik ettiği ziyarette işçilerle sohbet edip birlikte elma ve kereviz toplayan Yıldız, işçilere AK Parti'nin tarım politikalarının iflas ettiğini söyledi.

Daha sonra Geyve İlçe Başkanlığı'nda bir basın toplantısı düzenleyen Yıldız, Geyve'nin böyle yönetilmeyi hak etmediğini söyledi. Geyve'de elma toplayan bir tarım işçisinin günlük 45 lira yevmiye için 100 kilogram elma toplaması gerektiğini anlatan Yıldız, "Sabah saat 6'da gün ışığında mesaiye başlayan Geyve emekçileri, AKP iktidarının yanlış tarım politikalarından dolayı karın tokluğuna çalışmaktadır ve bütün gününü burada geçirmektedir. Ayrıca buradaki genç kardeşlerimiz de AKP'nin istihdam politikalarından kaynaklı olarak ciddi bir işsizlik sorunu yaşamaktadır" şeklinde konuştu. CHP iktidarının genç bir iktidar olacağını söyleyen Yıldız, "Bu iktidar, onların tüm yaşamsal sorunlarını cevap verecek bir iktidar olacaktır" ifadesini kullandı.

-"GENÇ ADAY ADAYLARINDAN BAŞVURU ÜCRETİ ALMAYAN TEK PARTİ"-

Geyve ziyaretinin ardından CHP Sakarya İl Başkanlığı'na geçen Yıldız, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını Altun Bağcı'nın aday adaylığını açıklama toplantısına katıldı. Burada da bir konuşma yapan Yıldız "CHP Gençlik Kolları, 11 yıldır ülkeye adeta zulmeden AKP'den 5 katı daha köklü bir tarihe sahiptir" dedi. Kendi gençlik kollarından, genel başkanlar, genel sekreterler ve memlekete yön veren siyasi aktörler yetiştiğini söyleyen Yıldız, Bağcı'nın aday adaylığını kutladı. Altuğ'un aday adaylığının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Yıldız, "CHP yerelde ve genelde kadrolarını gençleştirecektir. CHP'nin, mecliste grubu bulunan partiler arasında, genç aday adaylarından başvuru ücreti almayan tek parti olması da bunun ispatıdır" diye konuştu.

-40 KİŞİ KAPASİTELİ YURT AÇILIŞI-

Sakarya İl Başkanlığı'ndan ayrılarak il gençlik kollarının bir projesi olan ve kadın kollarının da katkıda bulunduğu, 40 kişi kapasiteli öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştiren Yıldız, "Türkiye'de 4 milyon üniversite öğrencisi var. Ancak sadece 300 bin öğrenci devletin olanaksız şartlarındaki yurtlarında barınabiliyor. Oysaki; üniversitelilerin en büyük sorunu barınma sorunudur. Ama Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç bu sorunu çözmeyi bırakın, daha da derinleştirmiştir. Bunun sebebi de AKP iktidarının bu sorun üzerinden üniversitedeki arkadaşlarımızın kendi siyasal mecralarına geçişini hesaplamalarıdır. Bugün tüm Türkiye'ye örnek olan Sakarya Gençlik Yurdu projemizi imkanlar dahilinde tüm vilayetlere taşımaya çalışacağız. Çünkü bizde hedefler bitmez. Bizde azim ve kararlılık, memleket sevdası dinmez. Yurdumuz tüm Sakaryalı genç kardeşlerimize hayırlı olsun" dedi. - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

İrfan İnanç Yıldız Ak Parti Türkiye Geyve Politika Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

Bakmadan Geçme

Bu kadarı da fazla ama! Wanda Nara sere serpe poz verdi

Bu kadarı da fazla ama! Wanda Nara sere serpe poz verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title