Haberler

Chp Adalet Bakanı Hakkında Gensoru Verdi (1)

CHP, Adalet Bakanı Sadullah Ergin hakkında, "Odatv davası" ve atanmasında söz sahibi olduğu özel yetkili savcının Anayasa'yı ihlal ederek, TBMM üyeleri üzerinde baskı kurmaya çalışmasına seyirci kaldığı gerekçesiyle gensoru verdi CHP, Adalet Bakanı Sadullah Ergin hakkında, "Odatv davası" olarak bilinen ceza davasındaki "şüphelilerin" aylarca tutuklu kalmalarına delil ve gerekçe kazandırmak amacıyla kullanılması ve atanmasında söz sahibi olduğu özel yetkili savcının Anayasa'nın 83.maddesini açıkça ihlal ederek, TBMM üyeleri üzerinde baskı kurmaya çalışmasına seyirci kaldığı gerekçesiyle gensoru verdi.(MG/ORH).

CHP, Adalet Bakanı Sadullah Ergin hakkında, "Odatv davası" ve atanmasında söz sahibi olduğu özel yetkili savcının Anayasa'yı ihlal ederek, TBMM üyeleri üzerinde baskı kurmaya çalışmasına seyirci kaldığı gerekçesiyle gensoru verdi CHP, Adalet Bakanı Sadullah Ergin hakkında, "Odatv davası" olarak bilinen ceza davasındaki "şüphelilerin" aylarca tutuklu kalmalarına delil ve gerekçe kazandırmak amacıyla kullanılması ve atanmasında söz sahibi olduğu özel yetkili savcının Anayasa'nın 83. maddesini açıkça ihlal ederek, TBMM üyeleri üzerinde baskı kurmaya çalışmasına seyirci kaldığı gerekçesiyle gensoru verdi. (ANKA/DEVAM)

(MG/ORH) - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title