Haberler

Rapçi Cardi B kimdir ve Kaç Yaşında?

Güncelleme:

Dünyaca ünlü Rapçi Cardi B, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ve özel hayatıyla magazin gündemine oturuyor. Peki, Cardi B kimdir ve kaç yaşında? Cardi B hakkında merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde…

Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla olay yaratan Cardi B kimdir ve nereli? Bir dönem eşi Offset ile boşanacağı iddia edilmişti. Cardi B yaşı ve daha fazlası…

CARDİ B KİMDİR?

Gerçek adı Belcalis Almanzar olan Rapçi Cardi B, 1992 yılında Bronx, New York'ta dünyaya geldi. 19 yaşında adını duyuran sanatçı, 2015 yılında katıldığı VH1 reality şovu Love & Hip Hop: New York ile tanınırlığını artırdı.

Cardi B Kimdir?

İKİ DALDA GRAMMY ÖDÜLÜ'NE ADAY OLDU

B, 2016 yılında çıkardığı ilk mixtape'i Gangsta Bitch Music, Vol. 1 ile kariyerine adım attı. Şubat 2017'de Atlantic Records ile anlaştı. İlk single'ı "Bodak Yellow"un Billboard Hot 100 listesinde zirvede yer aldı. Lauryn Hill'in ardından solo bir şarkıyla bunu başaran ikinci kadın rap sanatçısı olmayı başardı. 2017 yılında "No Limit" ve "MotorSport" single'ları ile listelerde yine zirvelerde yer aldı. İkinci single'ı "Bartier Cardi"nin ardından 2018 yılında "Finesse" remiksinde Bruno Mars'a eşlik etti. "Bodak Yellow" ile iki dalda Grammy Ödülü'ne aday gösterildi.

Cardi B Kimdir?

Rapçi Cardi B, 2018 yılı Nisan'da Invasion of Privacy adındaki ilk stüdyo albümünü yayınladı. Albüm, Billboard 200 listesine bir numaradan girdi. Ünlü yıldız, Offset ile evli ve bir çocuğu bulunuyor.

Cardi B Kimdir?

Cardi B Kimdir?

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Güncel

Instagram New York Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title