Haberler

Çankırı'da Nostalji Gecesi

Çankırı Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çankırı Şubesinin organizasyonunu üstlendiği Yeşilçam Türküleri Konseri, Çankırılılara güzel bir yaz akşamı yaşattı.

Çankırı Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çankırı Şubesinin organizasyonunu üstlendiği Yeşilçam Türküleri Konseri, Çankırılılara güzel bir yaz akşamı yaşattı.

Taş Mektep bahçesinde düzenlenen programa Vali Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, eşi TDED Çankırı Şube Başkanı Zeynep Dinç, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. TDED Çankırı Şube Başkanı Zeynep Dinç, türküleri anlatan mısralarla başladığı konuşmasında herkese mutlu ve güzel bir akşam diledi.

Şef Mustafa Özcan öndeliğindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu 29 kişilik ekibi ile Yeşilçam filmlerine konu ve isim olmuş unutulmaz türküleri seslendirdi. Program, dönemin filmlerine ait sinevizyon gösterisi ile görsel bir şölene dönüştü.

Yaz eğlencesi kapsamında Yeşilçam'ın ambiyansına uygun olarak Türk filmi afişleri ile donatılan Taş Mektep bahçesinde seyircilere patlamış mısır ve Çankırı'ya özgü kızılcık şerbeti de ikram edildi.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaz akşamlarının farklı geçeceğini, 74 bin Çankırılı ile iftarlarda buluşacaklarını belirtti. Başkan Dinç, TDED Çankırı Şube Başkanı olan eşi Zeynep Dinç ile birlikte sanatçılara çiçek verdi. - Çankırı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeynep Dinç Türkiye Çankırı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

10 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 10 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? TİKTOK yasaklanıyor mu? 2024 TİKTOK kapatılacak mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 9 Mayıs Perşembe 2024? Olympiakos Aston Villa maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Olympiakos A.Villa maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Olympiakos Aston Villa maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Olympiakos A.Villa maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Olympiakos Aston Villa maçı CANLI izle! 9 Mayıs Olympiakos A.Villa maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bayer Leverkusen Roma maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) B.Leverkusen Roma maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? BDDK Başkanı değişecek mi? BDDK Başkanı Hafize Gaye Erkan mı olacak? Bayer Leverkusen Roma maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! B.Leverkusen Roma maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Hareket Proje Taşımacılığı halka arz ne zaman? Hareket Proje Taşımacılığı Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne za Emre Fel, "Senden Güzeli Mi Var" şarkı sözleri nedir? Sendikasız öğretmen grev yapabilir mi? Öğremen grev yapabilir mi, iş bırakabilir mi? Hangi öğretmenler grev yapacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title