Haberler

Çağrımız Ses Getirdi

Güncelleme:

"10 Ocak tarihinde Yıldırım Belediye Başkanı Sayın Özgen Keskin'e yaptığımız çağrı üzerine harekete geçen yetkililere teşekkür"

Milliyetçi Hareket Partisi Yıldırım Kadın Kolu Başkanı Hülya Yağız ve Yıldırımlı Asenaların önceki gün ilçelerindeki ara sokaklarda kar ve buzla kaplı yolları gündeme getirmesi sonuç verdi.

Yıldırım Belediyesi'nin hemen müdahale etmesinin sevindirici olduğunu belirten Hülya Yağız; sözlerini şöyle sürdürdü…

"Sabah yataklarından kalkan Teferrüç, Akçağlayan ve Zümrütevler'in üst kesimlerinde oturan vatandaşlar kar ve buzla mücadele eden araçları görünce, beni aradılar ve sevinçlerini paylaştılar. Mutlu olmuşlardı. Yolları açılıyor, tuzlanıyordu. Bu; bizleri de çok mutlu etti. Çağrımız ses getirmişti. Milliyetçi Hareket Partililer olarak amacımız halkımızın sıkıntılarına, dertlerine ortak olmak. Onlarla sevinmek, onlarla üzülmek. Yapılması gerekenleri dile getiriyoruz. Yıldırım'ın ara sokaklarında oturanlar da insan. İki günlük kar yağışı sonrası; vatandaşın sokağa çıkamaması, öğrencilerin buzlu yollarda düşe kalka zor koşullarda okullarına gitmesi bizleri çok üzdü. Ancak çağrımıza ses verip, gerekeni hemen yapan Yıldırım Belediyesine teşekkür ediyoruz. Yapılması gerekeni geç de olsa yaptılar. Milliyetçi Hareket Partililer olarak; bundan sonra da halkımızın sıkıntılarına derman olmak için çalışacağız. Biz buradayız ve ses vermeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Özgen Keskin Hülya Yağız Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title