Haberler

Caddeye Gelsene' Sloganıyla Karnaval Düzenlenecek

Gaziantep’in Muhtarpaşa Bulvarı’nda ’caddeye gelsene’ sloganıyla karnaval düzenleneceği bildirildi.

Gaziantep'in Muhtarpaşa Bulvarı'nda 'caddeye gelsene' sloganıyla karnaval düzenleneceği bildirildi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanı ve Gazi Muhtarpaşa Bulvarı Geliştirme ve Tanıtım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yener, bulvar üzerinde karnaval düzenleneceğini söyledi. 'Caddeye gelsene' sloganıyla 12 Aralık'ta düzenlenecek karnaval kapsamında, Gazi Muhtarpaşa Bulvarı üzerinde savaş bandosu konserinden pandomim, canlı heykel, palyaço, animasyon, davul ve dans gösterilerine kadar parklı etkinliklerin yer alacağını belirten Yener, bulvara kurulacak stantlarda hediyelik ve doğal eşyalar ile gıdaların satışı yapılacağını, cadde üzerindeki mağazalarda ise karnavala özel yüzde 50 oranına varan indirimlerde satış yapacağını da kaydetti.

Karnaval ile bulvarın günün her saati hareketli ve renkli bir mekan haline getirmeyi amaçladıklarını belirten Yener, "Derneğimizi Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'ndaki ticari hareketliliği kültür, sanat, eğlence ve gastronomiyle bütünleştirmek amacıyla kurduk. Eylül ayında faaliyetlerine başlayan derneğimiz, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Muhtarpaşa Geliştirme ve Tanıtma Derneği işbirliği ile 12 Aralık'ta bir karnaval düzenliyoruz. Karnaval kapsamında Gencay Savaş Bandosu'nun performansının yanı sıra, pandomim ve canlı heykel gösterileri, palyaço ve animasyon gösterileri, davul şov ve dans gösterileri ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bando gösterileri yapılacak. Karnaval stantlarında hediyelik eşyalar ve doğal ürünlerin satışları gerçekleştirilecek. Yerel ve ulusal lezzetlerle de damaklara hitap edilecek. Karnaval günü yani 12 Aralık ve 13 Aralık'ta da caddede hizmet veren mağazalarda yüzde 50'ye varan karnavala özel indirimle satış yapılacak" diye konuştu - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Ticaret Odası Ali Yener Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title