Haberler

Bursa'da Doktor Ali Murat Dilek, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

Güncelleme:

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde kendisine ait kliniği bulunan Doktor Ali Murat Dilek, yaklaşık bir aydır koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde hizmet veren 48 yaşındaki Doktor Ali Murat Dilek, korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

1 AYDIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Yaklaşık 1 aydan buyana Bursa'daki özel bir hastanede tedavi gören Doktor Ali Murat Dilek'in astım ve bronşiti olması nedeniyle tedavisi yoğun bakımda yapılıyordu. Durumu ağırlaşan Dilek, bugün hayatını kaybetti.

MHP'DEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY OLMUŞTU

20 yıl boyunca devlet hastanelerinde görev yapan Ali Murat Dilek, 2017 yılında Mustafakemalpaşa'da açmış olduğu klinikte hizmet veriyordu. Doktor Dilek'in bir dönem siyasi hayatı da olmuş ve MHP'den belediye başkanlığı için aday olduğunu açıklamıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafakemalpaşa Murat Dilek Astım Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500

Yorumlar (34)

DOĞRUCU:

ALLAH C. C Rahmet eylesin

123
7
yanıtYanıtla
Nursel:

Ne kadar bır boş yorum nekonuşuyon ne anlatıypon canın yanar sa gorun boş konuşmayı

yanıt0
yanıt0
Ferda:

Allah rahmet eylesin

6
0
yanıtYanıtla
Ahmet KATMER:

İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN. ALLAH cc rahmet eylesin mekânı CENNET olsun. RABBİMİZ İNŞAALLAH Rahmeti ile muamele eylesin Çok kıymetli ve yeri doldurulamaz bir doktorumuz du, teşhisinde ve tedavisinde çok isabetli idi, yıllarca aile doktorumuz du. Kendilerini hep güler yüzü ve Babacan hâli ile hatırlayacağım. Kasabamızın çok kıymetli bir değerini kaybettiğine inanıyorum. İnşallah CENNETTE çok sevdiği Peygamber efendimiz ile beraber olsun. Rabbim aile efradına ve sevenlerine Sabr-ı Cemil versin. Ruhuna Yasin-i şerif ve FATİHALAR okuyalım.

2
3
yanıtYanıtla
Yasemin Akarlar ok:

Allah rahmet etsin. Rabbim yakınlarına sabır versin

4
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Allahım Rahmet Eylesin

3
0
yanıtYanıtla
Sinem:

Allah rahmet eylesin.

3
0
yanıtYanıtla
özlem nayman:

Allah rahmet eylesin covid 19 gençlere zarar vermiyor ama nasıl böyle genç hayatını kaybetti

1
1
yanıtYanıtla
pako:

değerli melektaşın nur içinde yat

2
0
yanıtYanıtla
hüseyin ölçek:

yorumlara bakınca insanlıktan nasip almamış merhum ların ardından laf eden zavallılar var bir mum yakında kendi derdinize bakın ne dertler çıkar sizde doktor hiç değilse hayat kurtarmıştır ya siz ????

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title