Haberler

Bursa'da Klasik Müzik Keyfi Devam Ediyor

Güncelleme:

Bursa Filarmoni Derneği'nin kente kazandırdığı Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, 2013- 2014 sezon konserlerine devam ediyor.

Bu sezon 15. kuruluş yıldönümünü kutlayan orkestra, 2014 Haziran ayına kadar zengin bir program ile klasik müzikseverlerle buluşacak.

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, 2013-2014 sezonu konserlerinde zengin bir program, birbirinden ünlü solistlerle klasik müzik severlerin karşısına çıkıyor. Sponsorluğunu Uludağ Premium, Başkanlığını Uludağ İçecek Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Kızıl'ın üstlendiği Bursa Filarmoni Derneği tarafından kurulan orkestra, bu sezon aynı zamanda kuruluşunun 15. yılını kutluyor. Sayın

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası'nın geride bıraktığı 15 yılda, çok sesli müziğin geniş kitlelere ulaştırılmasına önemli katkıları olduğunu belirten Bursa Filarmoni Derneği Başkanı Ömer Kızıl şunları söyledi:

"Derneğimiz, kurulduğundan bu yana, kuruluş amacına uygun olarak, klasik müziğin geniş kitlelere sevdirilmesi konusunda uzun bir yol kat etti. Bugüne kadar etki alanı Bursa'yı aşan birçok başarılı organizasyona imza attık. Aktif olarak desteklediğimiz Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, 2013-2014 sezonunda, kuruluşunun 15. yılında yine zengin bir programla klasik müzikseverle buluşmaya devam ediyor. Tüm müzikseverleri, 2014 yılına kadar devam edecek klasik müzik ziyafetine ortak olmaya devam ediyoruz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ömer Kızıl Uludağ Kültür Sanat Güncel Haberler

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title