Haberler

Bursa'da İş Merkezinde Motosiklet Hırsızlığı

Güncelleme:

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bir iş merkezinde mali müşavere uğrayan 3 şüpheli, motosiklet çalarak kayıplara karıştı. İş merkezindeki güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından mağdur olan Emir Ulus, polisten aracının bulunması için yardım bekliyor.

Mali müşavirden çıkıp motosikleti böyle çaldılar

İşe motosikletle gelen fizyoterapist, soluğu karakolda aldı

3 şüpheli gördükleri motosikleti alıp kayıplara karıştı

BURSA - Bursa'da bir iş merkezinde mali müşavere uğrayan 3 şüpheli bir süre bekledikleri odadan çıkıp binadan aşağı indi. Yolda gördükleri motosikleti gözüne kestiren şüpheliler, hızla çaldıkları motosikletle kayıplara karıştı.

Merkez Nilüfer ilçesi Kayapa Mahallesi'nde bir iş merkezinde fizyoterapist kliniğini olan Emir Ulus (27), işe geldiği motosikleti kapının önüne park etti. İşten çıktığı esnada motosikletinin olmadığını fark eden genç fizyoterapist hemen güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde 3 şüphelinin mali müşavirin bürosundan çıktığını ve aşağıda kısa süre oyalandıktan motosikletinin çalındığı gören Ulus, gözlerine inanamadı. Görüntüleri kayda alıp polis merkezine giden Ulus, aracının bulunması için yetkililerden haber bekliyor.

Şüphelilerin hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet Bursa Ulus Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title