Haberler

Burdur Belediyesi'nden Sünnet Şöleni

Güncelleme:

Burdur Belediyesi tarafından çocuklar için Serenler Otel'de sünnet şöleni düzenlendi.

Sünnet şölenine Burdur Valisi Hasan Kürklü ve eşi Nesibe Kürklü, Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, Ak Parti İl Başkanı Fatih Çınar, Merkez İlçe Başkanı Birkan İş, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve sünnet olan çocukların aileleri katıldı.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve eşi Hülya Ercengiz masaları tek tek dolaşarak sünnet çocukları ve ailelerini tebrik etti. Başkan Ercengiz, geleneksel hale gelen sünnet şöleninde bu yıl 42 çocuğun sünnet ettirildiğini belirtti. Ercengiz Küçüklerimizi bugün Burdur Gölü ile tanıştıracaktık. Ama hava koşulları izin vermedi. Bu yıl İnsuyu Festivali değil, Göl Festivali yapıyoruz. Göle dikkat çekmek istedik. Kurumasına göz yummamalıyız. Burdur Gölü'nü emanet olarak görüyoruz. Miras olarak görürsek kurumasına göz yummuş olacağız. Hep birlikte mücadele edip göz yummayacağız dedi.

Milletvekili Bayram Özçelik de sünnet olan çocukları tebrik ettiğini belirterek, Öncelikle 2014-2015 Öğretim yılında derslerinde başarılar diliyorum. Rabbim bu yavrularımızın anne ve babalarına mürüvvetlerini göstersin. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

Konuşmalardan sonra Vali Kürklü, Milletvekili Özçelik ve Başkan Ercengiz sünnet çocukları ile birlikte pasta kesti. Protokol üyeleri sünnet çocuklarına çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Orkun Ercengiz Bayram Özçelik Ak Parti Burdur Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title