Haberler

Boed'de Güler Çapraz Özlemiş'e Güven Oyu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, engellilere yönelik yaptığı başarı çalışmalarla tanınan Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, engellilere yönelik yaptığı başarı çalışmalarla tanınan Birlik Ortopedik Engelliler Derneği Genel Merkezi olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Derneğin Altınova Mahallesi'ndeki Halk Eğitim Merkezi'ne ait kursların açıldığı sergi salonunda gerçekleşen toplantısında 150 dernek üyesi hazır bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın bir ağızdan seslendirilmesiyle başlayan genel kurul toplantısında Divan Başkanlığı'na derneğin kurucu Genel Başkanı Muharrem Parmaksız getirilirken, divan katipliği üyeliklerini ise; Songül Can ve Gökhan Cini üstlendi.

BOED Genel Başkanı Güler Çapraz Özlemiş'in 3 yıllık dernek faaliyetlerini slayt gösterimi ile genel kurul üyelerine anlattığı toplantıda Dernek Faaliyet ve Denetim Kurulu Raporları da ibra edildi.

Genel Kurul toplantısına tek liste ile yapılan seçimlerde; Genel Başkanlığa Güler Çapraz Özlemiş getirilirken, Yönetim Kurulu Üyeliklerine de; Nagihan Eser, Köksal Özdemir, Özkan Çini, Tamer Güngör, Semih Koç ve Metin Baş seçildi.

Derneğin Yönetim Kurulu yedek üyeliklerinde de; Altuğ Nasır Dağüstü, Gülsüm Çağlayan Tünaveli, Ali Abbasoğlu, Melike Aydın, Şermin Ergezen, Özlem Çelik, Serap Taşkıran isimleri yer aldı.

BOED'in olağan genel kurul toplantısında yapılan seçimlerde; Cengiz Özlemiş, Derya Aydemir ve Emine Özmen Denetleme Kurulu Asil üyeliğine getirilirken; Denetleme Kurulu Yedek Üyeliklerine de; Turgay Taşkıran, Ayten Sülük ve Emine Kavuncu isimleri yer aldı.

Genel kurul toplantısında konuşan BOED Genel Başkanı Güler Çapraz Özlemiş, kendisine ve arkadaşlarına gösterilen teveccühe teşekkür ederek, hedeflerinin daha da çok engelli ile engellisine ulaşarak, o engellilerin de her türlü sorunlarına çare olmak olduğunu vurguladı.

Üyelerin görüş ve önerilerinin de alındığı genel kurul toplantısı, dernek üyelerine pide ve cola ikramıyla sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muharrem Parmaksız Balıkesir Altınova Ayvalık Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Bakmadan Geçme

17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne oldu, kaç kaç bitti? A Milli Kadın Voleybol Takımı (Filenin Sultanları) maçı ne oldu? Almeria Barcelona maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almeria Barcelona maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Discord çöktü mü? Discord problem mi var 16 Mayıs 2024? #128680
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title