Haberler

Bodrum'da Müzeyyen Senar İçin Mevlit Okutuldu

Güncelleme:

İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hastanesinde zatürre tedavisi görürken, geçtiğimiz hafta vefat eden Müzeyyen Senar için, ailesi Bodrum'da mevlit okuttu.

İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde zatürre tedavisi görürken, geçtiğimiz hafta vefat eden Türk Sanat Müziği'nin divası Müzeyyen Senar için, ailesi Bodrum'da mevlit okuttu.

Mevlit, Müzeyyen Senar'ın Yokuşbaşı Mahallesi'nde bulunan evinin yanındaki bir sitenin sosyal tesislerinde düzenlendi. Mevlite Senar'ın yakınları ve sevenleri katıldı. Senar'ın yedinci gün mevlidini, Tepecik Camisi İmam Hatibi Yüksel Kılıçarslan okudu. Mevlidin ardından Senar için dua edildi.

Okunan duaların ardından Müzeyyen Senar'ın kızı Feraye Işıl, başsağlığı dileklerini kabul etti. Müzeyyen Senar'ı seven dostlarına ve Bodrumlulara teşekkür eden Işıl, "Bodrum halkına sonsuz şükürlerimi, teşekkürlerimi iletiyorum. Benim yokluğumda, annemin gıyabında namazlar kıldırılmış, lokmalar dökülmüş. Diyecek bir şey bulamıyorum. Annem çok seviniyordur zaten, bunu söylemeye gerek yok. Hep sevilecek, hep anılacak. O hiç ölmeyecek" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Müzeyyen Senar Bodrum Eylül İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title