Haberler

Başbakan Erdoğan, 'Gönül Dağı' Türküsünü Okudu

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan, ölümünün birinci yılında Neşat Ertaş için düzenlenen anma töreninde 'Gönül Dağı' isimli türküyü seslendirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Neşet Ertaş 1. Altın Bağlama Kültür/Sanat Ödülleri töreninde Büyük Usta ile ilgili konuştu. Erdoğan konuşmasının ardından ödül törenine katılan sanatçılarla birlikte Neşat Ertaş türküleri seslendirdi.

SANATÇILAR YALNIZ BIRAKMADI

Neşar Ertaş türkülerinin yeniden hayat bulduğu törende Başbakan Erdoğan'a sahnede Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Metin Şentürk, Fatih Kısaparmak, Bediha Akartürk gibi isimler eşlik etti.

"BOZKIRIN TEZENESİNİ UNUTMAYACAĞIZ"

Erdoğan, Neşat Ertaş'la ilgili yaptığı konuşmada, "Neşet Ertaş gibi bir ustayı tanımaktan, sohbet etmekten duyduğum mutluluğu, bahtiyarlığı söylemek istiyorum.Medeniyetimizin hamurunu aşk ile yoğurdu. Muhatabı insandı.İnsana gönül gözüyle bakıyordu.Aşk ile çalışan yorulmaz derdi. Ondan aldığımız bu feyzle hak için, insanımız için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bozkırın tezenesini unutmayacağız" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Neşet Ertaş Bağlama Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title