Haberler

Başarısız Erkek Müdüre Etek Giydirme İddiası

İzmir Bayındır'da Kaymakam Alaattin Aktaş'ın, Halk Eğitim Koordinasyon Toplantısı'nda İlçenin ÖSS'deki Başarısızlığından Dert Yanarken İlginç Sözler Kullandığı İleri Sürüldü.

İzmir Bayındır’da Kaymakam Alaattin Aktaş’ın, Halk Eğitim Koordinasyon Toplantısı’nda ilçenin ÖSS’deki başarısızlığından dert yanarken ilginç sözler kullandığı ileri sürüldü.

BAYINDIR Kaymakamı Alaattin Aktaş’ın, Halk Eğitim Koordinasyon Toplantısı’nda, ilçenin ÖSS’deki başarısının düşüklüğüne dikkat çekerek, “Okul müdürlerine etek giydireceğim. Erkekler etek, bayanlar pantolonla gelecek” dediği iddia edildi. Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından iddia konusu sözler, www.ögretmenlersitesi.com. ile www.memurlar.net’e, “www.kamugazetesi.com’a “Kaymakam’dan büyük gaf” başlığıyla düştü.

Sözünü bile etmedim

Kaymakam Aktaş ise, toplantıda ilçenin başarısını ve eksiklerini değerlendirdiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Benim dönemimde ilçede yüzde 4’lerde olan ÖSS başarısı yüzde 50’lere tırmandı. SBS’deki başarı ise yüzde 30’lardan yüzde 43’lere çıktı. Bana iftara atıyorlar ‘etek giydireceğim’ demedim. Etek sözünü ağzıma almadım. Toplantıda konuşulanları anlatamam. Zaten devlet memuruyum demeç yasağım var. Ama hakkımı arayacağım. Bilişim suçlarına göre ne gerekiyorsa yapacağım.”

Deyim yanlış anlaşıldı

Toplantıya katılan Bayındır Belediye Başkanı AKP’li Mehmet Kertiş ise kaymakamın konuşmasında kullandığı bir deyimin yanlış anlaşıldığını ileri sürerek, şöyle konuştu:

“Kaymakam, toplantıda ‘bakın arkadaşlar, Bayındır’da eğitimin seviyesi çok ciddi yükseldi, ama istediğimiz seviyeye gelmedi. Bu başarının arkasına sığınan, işini yapmayan okul müdürleri dikkat etsin. Eğri oturalım, doğru konuşalım. Ortada bir başarı var, ama tatmin edici değil. İşini yapmayan sözünün arkasında dursun. Ortaya bir hedef koyduk. Bu hedefe ulaşamamada kimin rolü varsa kim başarısızsa etek giymeyi düşünsün. Ben başarısızsam ben giyeyim. Herkes elini taşın altına soksun’ şeklinde konuştu. Onur kırıcı bir söz kullanmadı. Kendisi çok başarılı bir kaymakam. Bir deyimi farklı algılandı.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

Bakmadan Geçme

Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title